![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kur mano Virgin mainus. i gali būti labai toli, todėl norėjau pamatyti. cant find it by searching. Ačiū žmonėms |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com Thats what jis pasakė šalia priimančiosios Gerai. ačiū |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad Jūs esate kabelis? Pagal jūsų dėl Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| lmao, kad buvo toks kvailas mane. im mano tėtis įstaiga savo verslą. i didnt think. Lol blogai paštu priimančiojoje vėliau šiandien |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų mate. garsiai juoktis. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Aš ne raktas, ką tai reiškia Lol. Thanks mate. BTW aš vis download at 250 kbps Max. Aš tikrai atrodo kaip kažko toppinng jį 250 kb. I hjave tikrinamas dwnload vadovai ir visi jie apie neribotas greitis i cant Work it out .Noriu žiedas spaudimo, bet tai kainuos ir mano mama bus išprotėti lol |
|
| |||
| |||
| Ar jūs arba netoli Gillingham? Išbandyti savo greičio parsisiųsti failus iš kito tinklalapio neketina duoti jums tiksliai pav. Pradėti tos plačiajuosčio speedtest svetainėje bandymas išbandyti TRUE greitis jūsų ryšį. Failus iš kitų svetainių reglamentuoja daugybė kitų veiksnių, tokių kaip serverio failas yra, ir kaip užsiėmęs jie yra kokybiški. |
|
| |||
| |||
| Taip, aš esu gilingham. Aš kalbėjau su pirmojo spaudimo ir tai kainuos man, kaip 5ver skambutis ir visi jie man pasakė, buvo tai, kad 250kbps tai, ką turėtų gauti atsisiųsti ir aš tikrai parsisiuntimui jų maksimalų greitį. So why the hell do they call it 2MB internete. nieko realtes iki 2MB mano akyse. ir ji kainuoja 25 Kažkas už 4mb internetas taip mano visą paketą bus £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB nereiškia, 2 megabaitų. Tai reiškia, 2 megabitų per sekundę. Norėdami parsisiųsti jūsų faktinis greitis Jums padalyti megabitų 8. 2MB = 2000 megabitų padalinta į 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bando rasti naują bylą. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | Balandis 13, 2009 16:43 |
| Padėkite man rasti šio kompiuterio stalo? prašau | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3 gegužė 2008 04:03 |
| Turiu dar ką nors sužinoti | Kodak | General Hardware Chat | 5 | 9 sausis 2008 10:41 |
| Padėkite man jį rasti pigiau | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5 sausis 2008 05:35 |
| Temos įrankiai | |
| |