![]() |
|
| |||
| |||
| kur mans neapstrādāta apmaiņa. es patiešām tālu, lai es gribēju redzēt. aprunāt atrast, veicot meklēšanu. thanks cilvēki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com Tas ir, ko tas teica blakus uzņemt ok. pateicība |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jūs atrodaties kabelis? Saskaņā ar šo jūsu par Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| LMAO, kas bija tik stulba mani. im in my dads iestāde, savu uzņēmējdarbību. i didn't domā. lol slikti post uzņēmējas vēlāk šodien |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu mate. lols. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Man nav ne jausmas, ko tas nozīmē lol. thanks mate. btw es joprojām download 250 kbps max. Man tiešām šķiet kā kaut kas ir toppinng ir 250 kb. i hjave pārbauda dwnload vadītājiem un tie visi ir uz neierobežotu ātruma i cant darbu it out .Es gribu gredzenu neapstrādātu bet izmaksas un manu mammu dosies mad lol |
|
| |||
| |||
| Vai jums vai tuvu Gillingham? Testēšana Jūsu ātrums, lejupielādējot failus pie citas interneta NAV gatavojas sniegt Jums precīzu skaitli. Izpildīt testu, ka platjoslas speedtest mājas lapā, lai pārbaudītu TRUE ātrums savienojums. Lejupielādējot failus no citām vietnēm, regulē daudzi citi faktori, piemēram, kvalitāte servera fails atrodas un cik aizņemti viņi ir. |
|
| |||
| |||
| yes i am in gilingham. es runāju ar neapstrādātām un tas maksās mani 5ver par sarunu un visu, man bija tas, ka 250Kbps ir tas, ko man vajadzētu iegūt lejupielādes un es esmu reāli lejupielādējot to maksimālo ātrumu. tad kāpēc ellē viņi to sauc par 2MB internetā. nekas realtes līdz 2MB manās acīs. un tas maksā 25 mārciņa sterliņu ar 4MB internetā, lai mana visa pakete būs £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB nenozīmē 2 megabaiti. Tas ir 2 megabiti sekundē. Lai saņemtu jūsu faktiskās lejupielādes ātrumu Jums sadalīt megabiti par 8. 2MB = 2000 megabiti dalīts ar 8 = 250Kbps. |
![]() |
|
| Bookmarks |