![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| gdzie mój dziewicy wymiany. I może być bardzo daleko, tak chciałem zobaczyć. cant find it by searching. dzięki ludziom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com thats co powiedział obok gospodarza OK. dzięki |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że jesteś na kabel? Zgodnie z tym na swój Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| lmao, że był tak głupi mnie. dads im w moim biurze na jego działalność. i didnt think. lol chorych po przyjmującego później na dziś |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu kolego. lol. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Nie mam pojęcia co to znaczy lol. Thanks mate. btw i nadal pobierać przy 250 kb / s max. I naprawdę nie wydaje się czymś toppinng to jest w 250 KB. I hjave sprawdzane dwnload menedżerów i wszystkie są w nieograniczonej prędkości i cant pracy to .Chcę, aby dzwonił dziewicą, ale koszt i moja mama będzie zwariować lol |
|
| |||
| |||
| Czy w pobliżu lub gillingham? Testowania prędkości pobierając pliki innej stronie nie będzie Ci dokładnej liczby. Uruchom test w tym szerokopasmowego speedtest stronie przetestować TRUE szybkość połączenia. Pobieranie plików z innych stron jest regulowane przez wiele innych czynników, takich jak jakość serwera plików jest zajęty i jak one. |
|
| |||
| |||
| Tak, jestem w gilingham. Rozmawiałem z pierwszego tłoczenia i kosztuje mnie jak 5ver połączenia i wszystko, co mi było, że 250kbps co i powinny być coraz pobieranie i jestem rzeczywiście pobieranie z maksymalną prędkością. więc dlaczego do cholery they call it 2mb internet. realtes nic do 2mb w moich oczach. i kosztuje 25 funtów za 4mb internetu więc mój cały pakiet będzie £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB nie oznacza 2 Megabytes. Oznacza to 2 megabitów na sekundę. Aby uzyskać rzeczywiste prędkość pobierania należy podzielić przez 8 megabitów. 2 MB = 2000 megabitów podzielić przez 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Zakładki |