![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| unde-mi schimb este virgin. I poate fi foarte departe, aşa că am vrut să-l vezi. cant-l găsiţi prin căutarea. mersi oameni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com Asta este ceea ce a spus de lângă gazdă ok. mulţumesc |
|
| |||
| |||
| M-am gandit ca sunt pe cablu? Potrivit că vă pe Tiscali ADSL colega. |
|
| |||
| |||
| lmao că a fost atât de prost de mine. im în dads biroul meu de la postul său de afaceri. i didnt cred. lol bolnav post de gazdă, mai târziu, pe ziua de azi |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă colega. hohot de râs. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Nu am nici o idee despre ce înseamnă lol. mersi colega. BTW i încă descărca la 250 kbps max. Chiar mi-a pare ca ceva este toppinng-o de la 250 kb. i hjave verificate dwnload manageri şi toate sunt pe nelimitat viteza de lucru i cant-o .Vreau să sune virgin, dar costul şi mama va înnebuni lol |
|
| |||
| |||
| Sunteţi în sau în apropierea gillingham? Test viteza dumneavoastră de a descărca fişiere de pe un alt site-ul nu se va da o cifră exactă. Fugi de test pe care site-ul internet în bandă largă speedtest TRUE pentru a testa viteza de conectare. Descărcarea fişierelor de la alte site-uri este reglementată de mulţi alţi factori, cum ar fi de calitate a serverului de fişiere şi este pe cât de ocupat sunt. |
|
| |||
| |||
| da, eu sunt în gilingham. Am vorbit cu virgine şi m-a costat ca 5ver de apel şi toate mi-au spus că a fost de 250kbps este ceea ce i ar trebui să fie obţinerea a descărca şi eu sunt de fapt descărcarea lor la viteză maximă. Deci, de ce dracu 'nu se spune 2MB internet. nimic nu realtes la 2MB în ochii mei. şi costă 25 de lire pentru 4MB internet aşa mi întregul pachet va fi de £ 55!! |
|
| |||
| |||
| 2MB nu înseamnă 2 Megabytes. Aceasta înseamnă 2 Megabits pe secundă. Pentru a obţine dvs. reale viteza de download tine Megabits de demarcaţie 8. 2MB = 2000 Megabits împărţit la 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Marcaje |