![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kde je moje panna je výmena. môže byť aj fakt ďaleko, tak som chcela vidieť. prevýšenia nájsť hľadaním. Vďaka ľudí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com To, čo povedal vedľa hostiteľského ok. vďaka |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že ste na kábel? Podľa toho o vašej Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| LMAO, že bol tak hlúpy mě. im v mojej kancelárii taťkové na jeho podnikanie. i didnt think. lol chorých po hostiteľskej neskôr dnes |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém kamoš. válet sa. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Nemám potuchy, čo to znamená, lol. Vďaka kámo. btw aj naďalej stahovat v max 250 kbps. Naozaj sa zdá, že niečo je toppinng ho na 250 kb. i hjave skontrolovať dwnload manažérov a všetky sú na neobmedzenou rýchlosťou i cant práci to .Chcem prsteň panna, ale to stojí a moja mama sa zbláznit lol |
|
| |||
| |||
| Ste alebo blízko Gillingham? Testovanie vaša rýchlosť sťahovania súborov z inej internetovej stránky sa nebude dať presný údaj. Beh na skúšku, že širokopásmové internetové stránky speedtest vyskúšať SKUTOČNÚ rýchlosť Vášho pripojenia. Sťahovanie súborov z iných stránok sa riadi mnohých ďalších faktorov, ako je kvalita servera je súbor na rušné a ako sú. |
|
| |||
| |||
| Áno, já jsem v gilingham. Rozprával som s panenským a to stojí mě 5ver pre volania a všetko, čo mi povedal, že bol 250kbps je aj to, čo by sa malo dostať sťahovaním a som skutočne stiahnutie na ich maximálnu rýchlosť. tak prečo sakra sa im hovorí 2MB internet. nič realtes na 2mb v mojich očiach. a stojí 25 libier za 4MB internet takže môj celý balík bude 55 libier! |
|
| |||
| |||
| 2MB neznamená, 2 MB. To znamená 2 megabity za sekundu. Chcete-li si skutočnú rýchlosť sťahovania budete deliť o 8 megabitov. 2 MB = 2000 megabitov deleno 8 = 250kbps. |