![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| где је моја Девичанска размјене. ЈА мај бити стварно јако далеко тако да сам желео да видим. лицемјерје наћи претраживањем. хвала људи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| 80-41-131-52.дынамиц.дсл.ас9105.цом тај оно што је рекао да следећи домаћин ОК. хвала |
|
| |||
| |||
| Мислио сам да сте на кабл? Према томе на вашем Тисцали АДСЛ другарица. |
|
| |||
| |||
| лмао да је глупо од мене. ИМ дадс у мом канцеларији на његов посао. ЈА није мислим. лол болестан пост домаћин касније данас |
|
| |||
| |||
| Нема проблема другарица. лол. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.цабле.убр01.гилл.блуеыондер.цо.ук Имам ниједан нит мисли шта то значи лол. тханкс мате. бту ја па ипак преузимање на 250 кбпс макс. ја стварно не изгледају као нешто топпиннг на 250 кб. Ја хјаве проверити дунлоад менаџере и они су све на неограничену брзину ја лицемјерје рад ит оут .Желим прстен дјевица, али то кошта и моја мама ће полудјети лол |
|
| |||
| |||
| Јесте ли у или близу Гиллингхам? Тестирање брзине вашег преузимањем датотека офф други уебсите НИЈЕ ће вам дати прецизну цифру. Рун тест на тој веб страници широкопојасног спеедтест на прави тест брзине ваше везе. Преузимање датотека са других локалитета је уређено и многи други фактори као што су квалитет сервера датотека се на саобраћајну и како су. |
|
| |||
| |||
| Да сам ја у гилингхам. сам говорио девице и кошта ме као 5вер за позив и све што ми је рекао да је 250кбпс је оно што ја би требао бити узимајући Преузимањем, а ја сам заправо преузимате на највећу брзину. па зашто се доврага то они га зову 2МБ интернету. ништа реалтес на 2МБ у мојим очима. и то кошта 25 фунта за 4МБ интернету тако мој цео пакет ће бити £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2МБ не значи 2 мегабајта. То значи мегабити 2 по секунди. Да бисте добили свој стварни доунлоад брзина према вама подијелити мегабити 8. 2МБ = 2000 мегабити подељен 8 = 250кбпс. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покушавајући пронаћи нову Цасе. | цраииг | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помозите ми за наћи ову пц сто? молим | пете21 | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 13 новембар 2008 12:16 |
| Има ли било који начин да сазнате како једна стара је ХДД? | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 36 | 3 мај 2008 04:03 |
| Нешто сам ипак сазнати | Кодак | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 9 јануар 2008 10:41 |
| Помозите ми наћи јефтиније | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 5 јануар 2008 05:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |