![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| де мій незайманий обміну. Я можу бути дуже далеко, тому я хотів побачити. нахиляє знайти його пошуком. Завдяки людям |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com Thats що він сказав наступне пройде ОК. спасибо |
|
| |||
| |||
| Я думав, ви знаходитесь на кабель? Згідно з цим на вашому Mate Tiscali ADSL. |
|
| |||
| |||
| LMAO це так безглуздо з мого боку. КМ в моєму офісі в батьки свого бізнесу. Didn't я думаю. LOL жорстокого посаду приймає пізніше сьогодні |
|
| |||
| |||
| Немає проблем Mate. ха-ха-ха. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Поняття не маю, що це означає LOL. Завдяки Mate. До речі я до сих пір завантажити на макс 250 кбіт / с. Мені справді здається, як-то toppinng його на 250 кб. Я hjave перевірили dwnload менеджери, і всі вони на необмежене швидкість я нахиляє Work It Out .Я хочу кільця Богородиці, але це коштує і мама з розуму зійде від LOL |
|
| |||
| |||
| Ви в межах або поблизу Gillingham? Тестування вашої швидкості, завантажуючи файли з іншого сайту не збираюся дати вам точний малюнок. Запустіть тест з цієї широкосмугового SpeedTest сайт для перевірки істинної швидкості вашого з'єднання. Завантаження файлів з інших сайтів визначається багатьма іншими факторами, такими, як якість сервера файл знаходиться на і як вони зайняті. |
|
| |||
| |||
| Так, я перебуваю в gilingham. Я говорив з Virgin і це коштувало мені, як 5ver за дзвінок, і всі вони сказали мені, що 250kbps те, що я повинна отримати завантаження, і я насправді щоб завантажити їх максимальної швидкості. Так чому ж, чорт візьми, вони називають це 2mb Інтернет. нічого realtes до 2Мб в моїх очах. і коштує 25 фунтів за 4MB інтернету, тому вся моя пакет буде £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB не означає 2 мегабайти. Це означає, 2 мегабіт в секунду. Щоб отримати фактичні швидкість завантаження ви поділите 8 мегабіт. 2MB = 2000 Мбіт розділити на 8 = 250kbps. |