![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| що получих новите овен в replacment от последната партида от дефектни неща. Няколко този свърши, тогава ох глупости му не свързване! Има NETGEAR wg311t мрежова карта да отида с NETGEAR wgt624 рутер. но мрежата винаги е било придобиване мрежов адрес (IP адрес Вярвам) или просто не са свързани. Имам превърнаха рутера на разстояние FR известно време и после. Имам избрани за автоматично разпределение на ПР и DNS в мрежата, както и настройки. Аз също се актуализира на фърмуеъра на рутера. тя просто се опитва да се свърже след това спира, а след това се опитва да спре др всяка помощ или предложение ще бъде appretiated. Благодарение Роб |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали rebooting вашия компютър? Имам този проблем с WPN111 и рестартирайте винаги е работила (доколкото ..) |
|
| |||
| |||
| Мда. Имате също така се обърна за включване / изключване на маршрутизатор и модем. |
|
| |||
| |||
| Какво фърмуер / водача версиите си вървят? Най-новото за WG311T е V5.0 Също така, нали за Vista? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за забавено отговор. Ми брато отиде на рутера настройки (в уеб браузър), и като видя, че го каза актуализира автоматично. и не, аз съм на XP Home. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 3 мрежа USB модем - "не успяват да създадат RAS влизане" Грешка | longcolt4570 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 18 Юни 2009 16:12 |
| Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-то Oct 2008 07:34 |
| Безжична мрежа - не е изпратил на мрежата на адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти септември 2008 07:37 |
| Как да мрежова карта "на" | ashmehta | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 23rd май 2008 г. 05:18 |
| Придобиване на мрежата на адрес отново и отново | Brennen89 | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 9 януари 2008 20:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |