![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| právě obdrželi nové ram v replacment od poslední dávky vadné věci. to je více než málo, pak oh dobroto jeho připojení nebude! dostal wg311t Netgear síťová karta jít s Netgear wgt624 routeru. ale na síti je vždy buď získání síťové adresy (IP adresy i věřit), nebo prostě nejste připojeni. jsem se obrátil na routeru vypnout fr chvíli a pak on. Mám vybrané automatické přidělování IP a DNS v nastavení sítě stejně. Také jsem aktualizoval firmware pro router. jen pokusy o připojení pak se zastaví, pak pokusy pak zastaví atd. jakoukoli pomoc nebo návrh by byl appretiated. díky rob |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste restartu PC? Mám tento problém s WPN111 a restartu vždy pracoval (tak daleko ..) |
|
| |||
| |||
| Yup. Rovněž zapnuta / vypnout router a modem. |
|
| |||
| |||
| Jaké firmware / ovladač verze je používáte? Nejnovější na WG311T je V5.0 Také jste na Vista? |
|
| |||
| |||
| Promiň za pozdní odpověď. můj kámoš šel na nastavení routeru (v internetovém prohlížeči) a viděl, říkal, že se automaticky aktualizuje. a ne, jsem na XP Home. |