manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Vječna "Stjecanje adresa mreže" na mrežnoj kartici

Reply

Thread Tools
Old 14. studenog 2007, 10:48
Member Group

Default Vječna "Stjecanje adresa mreže" na mrežnoj kartici

upravo dobila novi ram u replacment iz posljednjeg batch neispravnih stvari. malo više od taj, onda oh sranje svojih ne povezuje!
dobio Netgear wg311t mrežna kartica ići sa netgear wgt624 usmjerivač. mrežu, ali je uvijek bilo stjecanju mrežna adresa (IP adresa vjerujem) ili jednostavno nisu povezane. imam prometnu usmjerivač off fr nekog vremena i onda dalje. Imam odabrane automatsko dodjeljivanje IP i DNS u mreži settings as well. Također sam updated firmware za ruter.
Internet pravedan pokušaja spajanja onda prestaje, onda pokussaji onda prestaje i sl.
Bilo kakva pomoć ili prijedlog bio bi appretiated.
hvala poharati
Old 14. studenog 2007, 10:50
Member Group

Jeste li pokušao postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust računalu? Ja sam imala taj problem sa WPN111 i ponovno podizanje sustava je uvijek radio (tako daleko ..)
Old 14. studenog 2007, 14:31
Member Group

yup. Također uključeno / isključeno i ruter i modem.
Old 15. studenog 2007, 12:41
Member Group

Koji firmware / driver verzije si prikazivati?
Najnovija za WG311T je V5.0

Također su Vam na vidik?
Old 20. studeni 2007, 10:46
Member Group

ispričavam za kasnu odgovor. Bro moj je otišao na ruter postavke (u web browser) i vidje ga, rekao je on ažuriranja automaticaly.

i ne, ja sam na XP Home.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
3 Network USB Modem - "uspjeti stvoriti Ras entry" Error longcolt4570 Networking, Modemi & VoIP 0 18. lipnja 2009 16:12
Uni Bežična mreža ne radi sa desktop - bez mrežne adrese Samantha0101 Networking, Modemi & VoIP 7 16. listopad 2008 07:34
Bežične mreže - ne šalje adresa mreže Samantha0101 Networking, Modemi & VoIP 4 24. Ruj 2008 07:37
Kako staviti mrežna kartica "na" ashmehta Networking, Modemi & VoIP 7 23. svibanj 2008 05:18
Stjecanje adresa mreže više Brennen89 Networking, Modemi & VoIP 6 9. siječanj 2008 20:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.