kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya

Reply

Téma eszközök
Old November 14, 2007, 10:48
Csoport tagja

Default Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya

most kaptam meg az új ram a replacment az utolsó tétel a hibás dolog. Néhány thats át, akkor jaj szar a kapcsolódást?
Van egy hálózati kártya Netgear wg311t megyek wgt624 Netgear routert. de a hálózat mindig megszerző hálózati címe (IP-cím Hiszem), vagy egyszerűen nem csatlakozik. Van fordult a router fr ki egy ideig, majd tovább. Van kiválasztott automatikus kiosztását IP és DNS a hálózati beállításokat is. Én is a firmware-frissítés a router.
ez csak kísérlet csatlakozni majd leáll, majd megpróbálja majd megáll, stb
segítség vagy javaslata lenne appretiated.
köszi rob
Old November 14, 2007, 10:50
Csoport tagja

Ön próbálta újraindítás a számítógép? Én már ezt a problémát a WPN111 és egy újraindítás mindig működött (eddig ..)
Old November 14, 2007, 14:31
Csoport tagja

Aha. Is fordult, ki / be a router és modem.
Old November 15, 2007, 12:41
Csoport tagja

Mi a firmware / driver változatok akkor működik?
A legújabb, a WG311T a v5.0

Is, maga a kilátás?
Old November 20 2007, 10:46
Csoport tagja

Bocs a késedelmes válasz. my bro ment router beállításait (web böngésző) és láttam, hogy azt mondta, hogy a frissítéseket automaticaly.

és nem én vagyok az XP Home.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
3 Network USB Modem - "nem teremt ras a" Hiba longcolt4570 Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 18. június 2009 16:12
Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 16. október 2008 07:34
A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 24. Szeptember 2008 07:37
Hogy, hogy a hálózati kártya "on" ashmehta Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 23. május 2008 05:18
Megszerző hálózati címét, és több mint Brennen89 Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 9. január 2008 20:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.