![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| most kaptam meg az új ram a replacment az utolsó tétel a hibás dolog. Néhány thats át, akkor jaj szar a kapcsolódást? Van egy hálózati kártya Netgear wg311t megyek wgt624 Netgear routert. de a hálózat mindig megszerző hálózati címe (IP-cím Hiszem), vagy egyszerűen nem csatlakozik. Van fordult a router fr ki egy ideig, majd tovább. Van kiválasztott automatikus kiosztását IP és DNS a hálózati beállításokat is. Én is a firmware-frissítés a router. ez csak kísérlet csatlakozni majd leáll, majd megpróbálja majd megáll, stb segítség vagy javaslata lenne appretiated. köszi rob |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta újraindítás a számítógép? Én már ezt a problémát a WPN111 és egy újraindítás mindig működött (eddig ..) |
|
| |||
| |||
| Aha. Is fordult, ki / be a router és modem. |
|
| |||
| |||
| Mi a firmware / driver változatok akkor működik? A legújabb, a WG311T a v5.0 Is, maga a kilátás? |
|
| |||
| |||
| Bocs a késedelmes válasz. my bro ment router beállításait (web böngésző) és láttam, hogy azt mondta, hogy a frissítéseket automaticaly. és nem én vagyok az XP Home. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 3 Network USB Modem - "nem teremt ras a" Hiba | longcolt4570 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 18. június 2009 16:12 |
| Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 24. Szeptember 2008 07:37 |
| Hogy, hogy a hálózati kártya "on" | ashmehta | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 23. május 2008 05:18 |
| Megszerző hálózati címét, és több mint | Brennen89 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 9. január 2008 20:03 |
| Téma eszközök | |
| |