![]() |
|
| |||
| |||
| רק קיבל החדש של רם replacment מתוך האצווה האחרונה של החומר הפגום. כמה thats מעל, אז זה לא שטויות או בחיבור! יש לי כרטיס רשת Netgear wg311t ללכת עם netgear wgt624 הנתב. אבל הרשת היא תמיד או רכישת רשת Address (כתובת ה-IP, אני מאמין), או פשוט לא מחובר. אני הפעלתי את הנתב מחוץ fr זמן מה, ואז על. אני בחרת את הקצאה אוטומטית של כתובת IP ו-DNS של הגדרות רשת גם כן. אני גם עדכון הקושחה של הנתב. זה פשוט מנסה להתחבר ואז מפסיק, אז אז מפסיקה ניסיונות וכו ' כל עזרה או הצעה יהיה appretiated. Thanks Rob |
|
| |||
| |||
| האם ניסית יתכן ואיתחול המחשב האישי שלך? יש לי בעיה עם זה WPN111 לבין אתחול מחדש תמיד עובד (עד כה ..) |
|
| |||
| |||
| Yup. גם הדליק / כיבוי של הנתב ואת המודם. |
|
| |||
| |||
| מה קושחה / מנהל גרסאות אתה פועל? את המידע העדכני ביותר עבור WG311T הוא V5.0 כמו כן, אתה על Vista? |
|
| |||
| |||
| מצטער על האיחור בתשובה. אח שלי הלך על הגדרות הנתב (דפדפן אינטרנט) וראיתי את זה אמרו שזה עדכונים automaticaly. ולא, אני על XP Home. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 3 רשת מודם USB - "לא תעמוד על מנת ליצור ערך ראס" שגיאה | longcolt4570 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 18 יוני 2009 16:12 |
| חד של הרשת האלחוטית לא עובדת עם שולחן עבודה - אין כתובת רשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 16th אוקטובר 2008 07:34 |
| הרשת האלחוטית - לא לשלוח כתובת הרשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 ספטמבר 2008 07:37 |
| איך להכניס כרטיס רשת "ב" | ashmehta | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 23 מאי 2008 05:18 |
| רכישת רשת כתובת שוב ושוב | Brennen89 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 9th ינואר 2008 20:03 |
| שרשרת כלים | |
| |