mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 14, 2007, 10:48
Narys

Default Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė

ką tik gautas naujas RAM ir replacment nuo paskutinio partijos Sugedusi stuff. Thats per mažai, tada Oh crap jos negali prisijungti!
got Netgear wg311t tinklo plokštė eiti su NETGEAR wgt624 maršrutizatorių. o tinklas yra visada arba įgyti tinklo adresas (IP adresas tikiu) ar tiesiog nėra prijungti. Aš pasuko off FR maršrutizatorius, o tada. Turiu pasirinkti automatinio paskirstymo IP ir DNS serverio tinklo nustatymus taip pat. Aš taip pat atnaujino ir maršrutizatorius firmware.
jis tiesiog bando prisijungti tada sustoja, tada bando tada sustoja ir tt
Any help ar pasiūlymas būtų appretiated.
Thanks Rob
Old Lapkritis 14, 2007, 10:50
Narys

Ar jūs bandėte perkrauti kompiuterį? Turėjau šią problemą ir WPN111 paleisti visada buvo (kol kas ..)
Old Lapkritis 14, 2007, 14:31
Narys

Yup. Taip pat įjungti / išjungti kelvedžio ir modemo.
Old Lapkritis 15, 2007, 12:41
Narys

Kas firmware / tvarkyklių versijas Ar jūs naudojate?
Už WG311T Paskutinysis V5.0

Be to, esate ant Vista?
Old Lapkritis 20, 2007, 10:46
Narys

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. mano Bro išvyko router nustatymus (interneto naršyklė) ir pamačiau, jis sakė, kad atnaujinimai automaticaly.

Ir ne, aš apie XP Home.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida longcolt4570 Networking, Modems & VoIP 0 Birželis 18, 2009 16:12
Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 7 16 spalis 2008 07:34
Belaidis tinklas - ne siuntimo tinklo adresas Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 4 24 rugsėjis 2008 07:37
Kaip įdėti tinklo plokštę "on" ashmehta Networking, Modems & VoIP 7 Gegužė 23, 2008 05:18
Įsigijimas tinklo adresų vėl ir Brennen89 Networking, Modems & VoIP 6 9 sausis 2008 20:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.