![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ką tik gautas naujas RAM ir replacment nuo paskutinio partijos Sugedusi stuff. Thats per mažai, tada Oh crap jos negali prisijungti! got Netgear wg311t tinklo plokštė eiti su NETGEAR wgt624 maršrutizatorių. o tinklas yra visada arba įgyti tinklo adresas (IP adresas tikiu) ar tiesiog nėra prijungti. Aš pasuko off FR maršrutizatorius, o tada. Turiu pasirinkti automatinio paskirstymo IP ir DNS serverio tinklo nustatymus taip pat. Aš taip pat atnaujino ir maršrutizatorius firmware. jis tiesiog bando prisijungti tada sustoja, tada bando tada sustoja ir tt Any help ar pasiūlymas būtų appretiated. Thanks Rob |
|
| |||
| |||
| Ar jūs bandėte perkrauti kompiuterį? Turėjau šią problemą ir WPN111 paleisti visada buvo (kol kas ..) |
|
| |||
| |||
| Yup. Taip pat įjungti / išjungti kelvedžio ir modemo. |
|
| |||
| |||
| Kas firmware / tvarkyklių versijas Ar jūs naudojate? Už WG311T Paskutinysis V5.0 Be to, esate ant Vista? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. mano Bro išvyko router nustatymus (interneto naršyklė) ir pamačiau, jis sakė, kad atnaujinimai automaticaly. Ir ne, aš apie XP Home. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida | longcolt4570 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 16:12 |
| Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 16 spalis 2008 07:34 |
| Belaidis tinklas - ne siuntimo tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 24 rugsėjis 2008 07:37 |
| Kaip įdėti tinklo plokštę "on" | ashmehta | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 23, 2008 05:18 |
| Įsigijimas tinklo adresų vėl ir | Brennen89 | Networking, Modems & VoIP | 6 | 9 sausis 2008 20:03 |
| Temos įrankiai | |
| |