мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2007, 10:48
Мембер Гроуп

Default Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици

управо добила нови рам у реплацмент из посљедњег батцх неисправних ствари. мало више од тај, онда ох срање својих не повезује!
добио Нетгеар уг311т мрежна картица ићи са нетгеар угт624 усмјеривач. мрежу, али је увек било стицању мрежна адреса (ИП адреса верујем) или једноставно нису повезане. имам саобраћајну усмјеривач офф фр неког времена и онда даље. Имам изабране аутоматско додјељивање ИП и ДНС у мрежи сеттингс ас уелл. Такође сам упдатед фирмуаре за рутери.
Интернет праведан покушаја спајања онда престаје, онда покуссаји онда престаје и сл
Било каква помоћ или предлог био би аппретиатед.
хвала похарати
Old 14. Мар 2007, 10:50
Мембер Гроуп

Јесте ли покушао поступак поновног покретања оперативног сушта рачунару? Ја сам имала тај проблем са УПН111 и поновно подизање система је увек радио (тако далеко ..)
Old 14. Мар 2007, 14:31
Мембер Гроуп

Ыуп. Такође укључено / искључено и рутери и модем.
Old 15. Мар 2007, 12:41
Мембер Гроуп

Који фирмуаре / дривер верзије си приказују?
Најновија за УГ311Т је В5.0

Такође су Вам на видик?
Old 20. новембар 2007, 10:46
Мембер Гроуп

извињавамо за касну одговор. Бро мој је отишао на рутери подешавања (у уеб броусер) и видје га, рекао је он исправке аутоматицалы.

и не, ја сам на КСП Хоме.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
3 Нетуорк УСБ Модем - "успети створити Рас ентры" Еррор лонгцолт4570 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 18. јуна 2009 16:12
Уни бежична мрежа не ради са десктоп - без мрежне адресе Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 16 октобар 2008 07:34
Бежичне мреже - не шаље адреса мреже Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 24. сеп 2008 07:37
Како ставити мрежна картица "на" асхмехта Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 23 мај 2008 05:18
Стицање адреса мреже више Бреннен89 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 9 јануар 2008 20:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц