az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Ağ kartına Ebedi "Kazanılması ağ adresi"

Reply

Konu Araçları
Old 14 Kasım 2007, 10:48
Üye Grubu

Default Ağ kartına Ebedi "Kazanılması ağ adresi"

hatalı şeyler en son toplu iş kimden yerini sadece alınan yeni koç. üzerinden kaç şu, daha sonra kendi bağlanma değil Oh bok!
Netgear wgt624 yönlendirici gitmek bir Netgear wg311t ağ kartı var. ancak ağ hep ya (IP adresi i) veya inanıyoruz sadece bağlı değil ağ adresi almadan olduğunu. I fr kapatma yönlendirici çevirdiler bir süre sonra. Ben de IP ve ağ ayarlarını DNS'in otomatik ayırma seçtiniz. Ayrıca, yönlendirici için bellenim güncellendi.
sadece sonra durur bağlanmak için, ardından daha sonra deneme deneme vb durur
herhangi bir yardım veya öneri appretiated olacaktır.
teşekkür Rob
Old 14 Kasım 2007, 10:50
Üye Grubu

PC'nizi rebootlayana denediniz mi? Her zaman (şimdiye kadar ..) çalışan bir WPN111 bu sorun ve yeniden doğmuş oldu
Old 14 Kasım 2007, 14:31
Üye Grubu

evet. Ayrıca açık mı / yönlendirici ve modem kapalı.
Old 15 Kasım 2007, 12:41
Üye Grubu

Ne bellenim / sürücü sürümleri çalıştırıyorsunuz?
Bu WG311T için son V5.0 olduğunu

Ayrıca, Vista mi?
Old 20 Kasım 2007, 10:46
Üye Grubu

geç yanıt için üzgünüm. benim kardeşim yönlendirici ayarları Web (in) tarayıcı gidip bu güncellemeleri otomatik olarak söyledi gördüm.

ve hayır, ben XP Home çıkıyorum.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından