менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Eternal "Отримання мережевого адреси" на мережевої карти

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 листопада 2007, 10:48
Член групи

тільки що отримав нові ОЗУ альтернативу з останньої партії несправних речей. Thats трохи більше, то дерьмо Про свою відсутність з'єднання!
Netgear отримали WG311T мережевої карти йти з WGT624 Маршрутизатор NETGEAR. але мережа завжди або придбання мережеву адресу (IP-адреса я вірю), або ніяк не пов'язані. Я повернувся маршрутизатор від Fr, а потім о. Я вибрав автоматичний розподіл IP і DNS в налаштуваннях мережі, а також. Я також оновив прошивку для маршрутизатора.
Це просто спроба поєднати те зупиняється, то спроби зупиняється т.д.
ніякої допомоги або пропозиція буде appretiated.
Thanks Rob
Old 14 листопада 2007, 10:50
Член групи

Ви пробували перезавантаження комп'ютера? Я мав цю проблему з WPN111 і перезавантаження не завжди працює (до сих пір ..)
Old 14 листопада 2007, 14:31
Член групи

Yup. Також виявилося на / з маршрутизатором і модемом.
Old 15 листопада 2007, 12:41
Член групи

Що прошивка / драйвер версії ви використовуєте?
За останні WG311T є V5.0

Крім того, ви на Vista?
Old 20 листопада 2007, 10:46
Член групи

Вибачте за пізню відповідь. мій братан пішли на маршрутизаторі налаштування (в веб-браузер), і побачив він сказав, що оновлення автоматично.

та ні, я вдома XP.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.