![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| тільки що отримав нові ОЗУ альтернативу з останньої партії несправних речей. Thats трохи більше, то дерьмо Про свою відсутність з'єднання! Netgear отримали WG311T мережевої карти йти з WGT624 Маршрутизатор NETGEAR. але мережа завжди або придбання мережеву адресу (IP-адреса я вірю), або ніяк не пов'язані. Я повернувся маршрутизатор від Fr, а потім о. Я вибрав автоматичний розподіл IP і DNS в налаштуваннях мережі, а також. Я також оновив прошивку для маршрутизатора. Це просто спроба поєднати те зупиняється, то спроби зупиняється т.д. ніякої допомоги або пропозиція буде appretiated. Thanks Rob |
|
| |||
| |||
| Ви пробували перезавантаження комп'ютера? Я мав цю проблему з WPN111 і перезавантаження не завжди працює (до сих пір ..) |
|
| |||
| |||
| Yup. Також виявилося на / з маршрутизатором і модемом. |
|
| |||
| |||
| Що прошивка / драйвер версії ви використовуєте? За останні WG311T є V5.0 Крім того, ви на Vista? |
|
| |||
| |||
| Вибачте за пізню відповідь. мій братан пішли на маршрутизаторі налаштування (в веб-браузер), і побачив він сказав, що оновлення автоматично. та ні, я вдома XP. |