![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van bt otthoni szélessávú mikor én, de az ethernet kábelt semmi változás a hálózaton. Mikor tettem a lemezt, hogy azt mondja, ez meg a szűrőt, hogy a modem, de a hibát, amikor ellenőrzi a kapcsolatot a modem és a számítógép. A számítógép a régi lesz-e ez a probléma kérem, segítsen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tekintse meg az Eszközkezelőben, és ellenőrizze, hogy a hálózati kártya (NIC) engedélyezve van.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Csatlakoztatása révén Ethernet-kábel? | dumdumdum | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | November 24, 2009 12:08 |
| Összekapcsoló 2 XP gépek egy RJ45 Cable Over Ethernet | Cedricnek | A Windows operációs rendszerek | 2 | Október 2, 2009 03:17 |
| PC Goes vitorlakeresztrúd amikor csatlakoztatható egy Ethernet-kábel | makinde | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 8. Szeptember 2008 14:38 |
| Ethernet kábel | jonathansp | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 9. július 2008 06:28 |
| A Wireless Ethernet | megatroy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 13. december 2007 06:32 |
| Téma eszközök | |
| |