![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| já a můj přítel se snaží připojit 2 PS3 je na můj router, abychom mohli hrát společně LAN. jsme se snažili jak pomocí bezdrátové, ale když jeden PS3 znamení, další se odhlásili. jsme se snažili použít ethernet kabel pro připojení k routeru, ale když jsme připojeni, je PS3 stále nám řekl vložit ethernet kabel a nebylo světlo na routeru, které ukazují, že druhý slot Ethernet byl v použití. (první slot je místo, kde je počítač připojen). Jak můžeme získat druhý slot funguje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem našel tuto informaci ven, možná je to důležité pro vaši situaci.
"Můžete si nastavit vlastní IP adresu pro každý systém v routeru DHCP nastavení, vyrovnání se s nimi na MAC adresu každého PS3. Jednou, která je zřízena upravit adresy do PS3 nastavení sítě. " Můj systém: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, očekávám, budete si muset dát jim i vyhrazených IP adres v routeru, nebo jim i různé statické IP adresy ve PS3 konfigurace sítě. Tam byli lidé s podobnými problémy na PS3 fóru, měli byste to post a tam někdo mohl říct, jak se to mám do práce.