μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Καλώδιο Ethernet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιουλίου, 2008, 07:06
Μέλος Ομάδα

Default Καλώδιο Ethernet

εγώ και ο φίλος μου προσπαθούν να συνδεθούν 2 PS3 στην ρουτίνα μου έτσι μπορούμε να παίξουμε LAN μαζί. έχουμε προσπαθήσει τόσο χρησιμοποιούν ασύρματες αλλά όταν κάποιος PS3 σημεία, το άλλο είναι αποσυνδεθεί. προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσετε ένα ethernet καλώδιο για να συνδέσετε ένα προς το router, αλλά όταν θα είναι συνδεδεμένο, το PS3 μας είπε ακόμη για να εισαγάγετε ένα ethernet καλώδιο και δεν υπάρχει φως στο δρομολογητή για να αποδείξει ότι η δεύτερη υποδοχή ethernet ήταν σε χρήση. (η πρώτη υποδοχή είναι όταν το PC είναι συνδεδεμένο).

Πώς μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη εργάσιμη υποδοχή;
Old 6 Ιουλίου 2008, 02:09
Ομάδα Δωρητών

Default Καλώδιο Ethernet

Βρήκα μόνο αυτό το κομμάτι των πληροφοριών έξω, ίσως αυτό είναι σχετικό με την περίπτωσή σας.

"Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση IP για κάθε σύστημα στις ρυθμίσεις DHCP του δρομολογητή, αντιστοίχιση τους με τη διεύθυνση MAC του κάθε PS3. Μόλις το οποίο έχει συσταθεί επεξεργαστείτε τις διευθύνσεις στο PS3 ρυθμίσεις του δικτύου. "

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 9 Ιουλίου του 2008, 06:28
Συντονιστής Ομάδας

Default Καλώδιο Ethernet

Yeh, αναμένω ότι θα πρέπει να τους δώσουμε δύο reserved διευθύνσεις IP στο δρομολογητή ή να τους δώσουμε δύο διαφορετικές στατικές διευθύνσεις IP στο PS3 διαμόρφωση του δικτύου.

Υπήρχαν άνθρωποι που έχουν παρόμοια προβλήματα με το PS3 φόρουμ, ίσως να θέλετε να δημοσιεύσετε εκεί και κάποιος θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας πω πώς το πήρα για δουλειά.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύνδεση Μέσω ενός καλωδίου Ethernet; dumdumdum Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 24 Νοεμβρίου 2009 12:08
Η σύνδεση 2 XP μηχανήματα με RJ45 καλώδιο Over Ethernet Cedric Λειτουργικά συστήματα Windows 2 2 Οκτωβρίου του 2009 03:17
PC Goes βραχίονα κάθε φορά που θα συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet makinde Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 8ο Σεπ 2008 14:38
Ethernet Cable ltaylor7 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 19 Ιαν 2008 08:37
Ασύρματη σύνδεση Ethernet με megatroy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 13 Δεκ. 2007 06:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.