![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja i moj prijatelj se pokušavate spojiti 2 PS3-a na moj ruter tako da mogu igrati LAN zajedno. Pokušali smo oboje, ali kada koristite bežični PS3 znakove u jednom, a druga je odjavljene. smo pokušali koristiti Ethernet kabel za povezivanje jedne na ruter, ali kada smo spojeni ga, PS3 i dalje nam rekli da ubacite Ethernet kabel i nije bilo svjetlo na usmjerivača pokazati da drugi ethernet utor je u upotrebi. (prva je utor za PC, gdje je priključen). Kako možemo dobiti drugo radno mjesto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pravedan postaviti ovaj djelić informacije out, možda je to relevantno za Vašu situaciju.
"Vi svibanj morati postaviti prilagođenu IP adrese za svaki sustav u ruter postavke na DHCP, podudaranje ih sa MAC adresu svakog PS3. Nakon što je postavljen izmjenu adrese u PS3 postavke mreže. " My System: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, Occekujem morat ćete im dati obje pridržana IP adrese u ruter ili im dati obje različitih statičkih IP adresa na PS3 konfiguracijom mreže. Tu su ljudi koji imaju slične probleme na PS3 forumima, možda biste željeli post i tamo netko bi mogao biti u mogućnosti da vam reći koliko su dobili Internet to funkcionirati.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Spajanje preko Ethernet kabela? | dumdumdum | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 24 studeni 2009 12:08 |
| Povezivanje 2 XP Mašine sa RJ45 kabela Over Ethernet | Cedric | Windows Operating Systems | 2 | 2 listopad 2009 03:17 |
| PC Goes bum ja svaki put kad spojite Ethernet kabel | makinde | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 8. Sep 2008 14:38 |
| Ethernet kabel | ltaylor7 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 19 siječanj 2008 08:37 |
| Ethernet to Wireless | megatroy | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 13. prosinac 2007 06:32 |
| Thread Tools | |
| |