![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| én és a barátom próbál csatlakozni 2 PS3 to my router így tudunk játszani LAN együtt. igyekeztünk mind vezeték nélkül, de ha egy PS3-jeleket, a másik a kijelentkezett. megpróbáltuk használni egy Ethernet-kábel segítségével csatlakoztassa az egyik a routerhez, de amikor csatlakoztatva, akkor a PS3 még mindig azt mondta nekünk, hogy illesszék be az Ethernet kábelt, és nem volt könnyű a routeren azt mutatják, hogy a második Ethernet-aljzat volt használatban. (az első nyílás, ahol a számítógép csatlakoztatva van). Hogyan juthatunk a második slot működik? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most találtam ezt információként ki, talán ennek jelentősége van a helyzetnek.
"Előfordulhat, hogy hozzon létre egy egyedi IP-címet minden egyes rendszer az útválasztó DHCP-beállítások, az egyeztetést őket a MAC-cím az egyes PS3. Egyszer, hogy úgy van beállítva, módosítsa a címeket a PS3 hálózati beállításokat. " My System: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, gondolom, akkor meg kell adni nekik fenntartott IP-címeket a router, vagy adnak nekik mind a különböző statikus IP-címeket a PS3 hálózati beállításokat. Voltak olyanok, amelyek hasonló problémákkal a PS3 fórumokon, akkor esetleg érdemes, tegye oda, és valaki tudna mondani, hogyan van ez-hoz dolgozik.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Csatlakoztatása révén Ethernet-kábel? | dumdumdum | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | November 24, 2009 12:08 |
| Összekapcsoló 2 XP gépek egy RJ45 Cable Over Ethernet | Cedricnek | A Windows operációs rendszerek | 2 | Október 2, 2009 03:17 |
| PC Goes vitorlakeresztrúd amikor csatlakoztatható egy Ethernet-kábel | makinde | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 8. Szeptember 2008 14:38 |
| Ethernet kábel | ltaylor7 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 19. január 2008 08:37 |
| A Wireless Ethernet | megatroy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 13. december 2007 06:32 |
| Téma eszközök | |
| |