![]() |
|
| |||
| |||
| אותי ואת חבר שלי מנסים להתחבר 2 ל-PS3 של הנתב שלי כדי שנוכל לשחק יחד LAN. ניסינו גם באמצעות אלחוטית אבל כאשר אחד הסימנים ב-PS3, הוא חתם את השני. ניסינו להשתמש בכבל Ethernet להתחבר לנתב אחד אך כאשר אנו מחוברים זה, ה PS3 עדיין אמרו לנו להכניס כבל Ethernet ולא היה שום אור על נתב להראות Ethernet בחריץ השני היה בשימוש. (הראשון הוא חריץ שבו המחשב מחובר). איך אנחנו יכולים להשיג עבודה חריץ השני? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני פשוט מצאתי את זה מתוך ידיעה, אולי זה רלוונטי למצב שלך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יה, אני מצפה תצטרך לתת להם גם כתובות IP שמורות הנתב או לתת להם גם כתובות IP סטטית שונים בתצורת הרשת-PS3. היו שם אנשים על בעיות דומות בפורומים PS3, מומלץ לכתוב שם ומישהו יוכל להגיד לך איך הם קיבלו אותה לעבודה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חיבור באמצעות כבל Ethernet? | dumdumdum | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 נובמבר 2009 17:38 |
| קישור 2 מכונות XP עם כבל RJ45 Over Ethernet | סדריק | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 2 אוקטובר 2009 03:17 |
| המחשב בכל פעם שאני הולך בום של חיבור כבל Ethernet | makinde | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 8 ספטמבר 2008 14:38 |
| כבל Ethernet | ltaylor7 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 19th ינואר 2008 08:37 |
| כדי Ethernet אלחוטי | megatroy | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 13 דצמבר 2007 06:32 |
| שרשרת כלים | |
| |