![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| man ir mano draugas bando jungtis 2 PS3's mano maršrutizatorius, kad galėtume žaisti LAN kartu. Bandėme ir belaidę, bet kai viena PS3 požymių, kitas yra išregistruotas. Mes bandėme naudoti Ethernet kabelis prijungti vieną ar maršrutizatorius, bet kai mes jį prijungti, PS3 dar papasakojo įterpti kabelis Ethernet ir nebuvo jokių maršrutizatorių šviesa rodo, kad antrasis Ethernet lizdas buvo naudojamas. (pirmasis lizdas yra, kai kompiuteris yra prijungtas). Kaip mes galime gauti antra lizdas darbo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ką tik nustatė šią informaciją iš gabalo, gal tai susiję su jūsų padėtį.
"Jums gali tekti sukurti pasirinktinį IP adresas kiekvienam routera DHCP nustatymus sistemoje, atitinkančių juos su MAC adresas kiekvieno PS3. Kai tai yra nustatyti iki taisyti adresus į PS3 tinklo nustatymus. Mano sistema: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, tikiuosi, Jums reikės pateikti juos abu saugomos IP adresus maršrutizatorius arba duoti jiems tiek skiriasi statinis IP adresus PS3 tinklo konfigūracijos. Buvo žmonių, turinčių panašių problemų PS3 forumai, galite rašyti čia ir kas nors galėtų papasakoti, kaip jie pateko į darbą.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prijungimas per Ethernet kabelis? | dumdumdum | Networking, Modems & VoIP | 2 | Lapkritis 24, 2009 12:08 |
| Susiejant XP 2 mašinos su kabelis RJ45 Over Ethernet | Cedric | Windows "operacinės sistemos | 2 | 2 spalis, 2009 03:17 |
| PC Goes bumu, kai galiu prijungti Ethernet kabelis | makinde | Networking, Modems & VoIP | 3 | 8 rugsėjis 2008 14:38 |
| Ethernet cable | ltaylor7 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 19 sausis 2008 08:37 |
| Ethernet Wireless | megatroy | Networking, Modems & VoIP | 2 | 13 gruodis 2007 06:32 |
| Temos įrankiai | |
| |