mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Ethernet kabelis

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 5, 2008, 07:06
Loceklis

Default Ethernet kabelis

es un mans draugs mēģina savienot 2 PS3 ir to my router, lai mēs varētu spēlēt LAN kopā. mēs esam mēģinājuši gan izmantojot bezvadu bet ja viens PS3 zīmes, kas ir izrakstījies. mēģinājām izmantot Ethernet kabeli, lai savienotu vienu vai maršrutētāju, bet kad mēs savienots tas, PS3 vēl mums teica, lai ievietotu Ethernet kabeli, un nebija neviena router gaismu, lai parādītu, ka otrais Ethernet slot tika lietots. (pirmais slots ir, ja dators ir pievienots).

Kā mēs varam iegūt otrā slotā darbojas?
Old 6 jūlijs 2008, 02:09
Donors Group

Default Ethernet kabelis

Es tikko uzskatīja, ka šis informācijas vienību Out, varbūt tas attiecas uz jūsu situāciju.

"Jums var būt nepieciešams izveidot pielāgotas IP adrese katrai sistēmai maršrutētāja DHCP uzstādījumus, saskaņojot tos ar MAC adresi katru PS3. Tiklīdz tas ir izveidots rediģēt adrešu importēšana PS3 tīkla iestatījumus. "

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old Jūlijs 9, 2008, 06:28
Moderator Group

Default Ethernet kabelis

Yeh, Es ceru, ka jums būs jāsniedz tās gan rezervēto IP adreses maršrutētāju vai dot viņiem gan dažādu statisko IP adreses PS3 tīkla konfigurācija.

Tur bija cilvēki, kam ir līdzīgas problēmas, PS3 forumiem, jūs varētu vēlēties ievietot tur un kāds varētu pateiks, cik viņi dabūja to darbu.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks