![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| eu si prietena mea se încearcă să se conecteze 2 PS3 al meu de la router, astfel încât să putem juca împreună LAN. am incercat ambele folosind fără fir, dar atunci când un PS3 în semne, cealaltă este deconectat. am încercat să utilizeze un cablu ethernet pentru a se conecta la un router, dar cand am conectat-o, de PS3 încă ne-a spus de a insera un cablu ethernet şi nu a existat nici o lumina de pe router pentru a demonstra că cea de-a doua slot Ethernet a fost în uz. (primul slot este în cazul în care PC-ul este conectat). Cum putem obţine cel de-al doilea slot de lucru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tocmai am găsit această informaţie afară, poate că acest lucru este relevant pentru situaţia în care vă aflaţi.
"Este posibil să fi pentru a configura o adresa de IP personalizat pentru fiecare sistem în router DHCP de setări, ele se potrivesc cu adresa MAC a fiecare PS3. După ce că este instituit editaţi adrese în PS3 setările de reţea. " Sistemul meu: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, mă aştept, va trebui să le acorde rezervate ambele adrese IP în router sau de a le oferi ambele diferite adrese IP statică în reţea PS3 de configurare. Au existat oameni care au probleme similare pe PS3 forum, aţi putea dori să posta acolo şi cineva ar putea fi în măsură să-ţi spun cum au luat-o la locul de muncă.
![]() |
|
| Marcaje |