мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Етхернет кабл

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Јун 2008, 07:06
Мембер Гроуп

Default Етхернет кабл

ја и мој пријатељ покушавате да се повежете 2 пс3 да ми рутер тако да могу да играју заједно ЛАН мреже. Покушали смо и преко бежичне, али када један пс3 знаци у, други је одјавили. смо покушали да користите Етхернет кабл за повезивање на један рутер, али када смо је повезан, пс3 и даље нам је рекао да убаците Етхернет кабл и нема светлости на рутеру да покаже да други Етхернет конектор је у употреби. (прва је отвор где је прикључен рачунар).

Како можемо добити други радних места?
Old 6. Мар 2008, 02:09
Донаторска Група

Default Етхернет кабл

Управо сам нашао ово део информација се, можда је то релевантно за вашу ситуацију.

"Можда ћете морати да поставите прилагођене ИП адресу за сваки систем у ДХЦП-у поставке рутера, да их се подударају са МАЦ адреса за сваки пс3. Када је подешен да измените адресе у пс3 мрежних подешавања. "

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 9. Јун 2008, 06:28
Модератор / ица групе

Default Етхернет кабл

Хеј, ја очекујем да ће морати да им дају и задржана ИП адресе у рутер или да их оба различите статичке ИП адресе у пс3 конфигурације мреже.

Било је људи имају сличне проблеме на пс3 форумима, можда ћете желети да ту пост и неко можда може да вам каже како су добили то да раде.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Повезивање преко Етхернет кабла? думдумдум Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 24. новембар 2009 12:08
Повезивање 2 КСП-машине са РЈ45 ЛАН кабл преко Етхернета Цедриц Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 2. Окт 2009 03:17
ПЦ гоес бум ја сваки пут кад спојите Етхернет кабл макинде Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 8. Сеп 2008 14:38
Етхернет кабл лтаылор7 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 19 јануар 2008 08:37
Етхернет то Уирелесс мегатроы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 13 децембар 2007 06:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц