![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| мене і мого друга намагаються поєднати 2 PS3 в моєму маршрутизатор, щоб ми могли грати в мережеві разом. Ми намагалися як з використанням бездротових але якщо один з PS3 знаки, друге вийшло. Ми постаралися використовувати Ethernet-кабель для підключення до одного маршрутизатора, але коли ми зв'язали його, PS3 ще розповів нам вставити кабель Ethernet і не було світла на маршрутизатор, щоб показати, що другий слот Ethernet була у використанні. (перший слот, до якого підключений комп'ютер). Як ми можемо отримати друге робоче комірці? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я як раз знайшов цей шматок з інформації, може бути, це має відношення до вашої ситуації.
"Можливо, вам доведеться створити нестандартні адреси IP для кожної системи в DHCP маршрутизатора Налаштування, зіставляючи їх з МАС-адресу кожної PS3. Після яка налаштована змінити адреси в системі PS3 налаштування мережі ". Моя система: --
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, я сподіваюся, вам необхідно дати їм обом зарезервовані адреси IP в маршрутизатор або дати їм як різні статичні IP адреси в PS3 конфігурації мережі. Були люди, які мають схожі проблеми на PS3 форумах, ви можете захотіти пост там і хтось міг би розповісти вам, як вони отримали його на роботу.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Підключення через кабель Ethernet? | dumdumdum | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 24 листопада 2009 12:08 |
| Зразки 2 машини з XP кабель RJ45 Over Ethernet | Седрік | Операційні системи Windows | 2 | 2 жовтня 2009 03:17 |
| ПК йде бум, коли я підключенні кабелю Ethernet | Makinde | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 8 вересня 2008 14:38 |
| Кабель Ethernet | ltaylor7 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 19 січня 2008 08:37 |
| Ethernet для бездротового | megatroy | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 13 грудня 2007 06:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |