![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, pa volio bih biti u stanju koristiti svoj iTouch i netbook (kad sam ga ..) u pokretu, i ja nedavno otkrivene EV-DO, što se čini kao idealno rješenje. Ipak JA licemjerje nađi samo američki lokaliteta, govori o AT & T itd. Da li je moguće kupiti ili nešto vrlo slično u Velikoj Britaniji? Pri čemu se ne mogu povezati s 3G ISP poput O2 Orange ili, bilo što, i da se prenosi kao WiFi na moj dodir i netbook? Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Band Vs Normalna Usmjerivači Usmjerivači | robina80 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25 kolovoz 2009 14:24 |
| Dva usmjerivači, One spojeni na Internet, usmjerivači Get "zbunjeni" | ranunky | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. lipnja 2009 01:42 |
| Povezati usmjerivač zajedno? | SgtSiff | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 28 siječanj 2008 17:01 |
| ADSL usmjerivač | lynch777 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24 siječanj 2008 01:53 |
| Višestruki usmjerivači | JohnDope | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 16. srpnja 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |