manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

EV-DO usmjerivače u Velikoj Britaniji?

Reply

Thread Tools
Old 1. srpnja 2009, 11:41
Donatorska Grupa

Default EV-DO usmjerivače u Velikoj Britaniji?

Ok, pa volio bih biti u stanju koristiti svoj iTouch i netbook (kad sam ga ..) u pokretu, i ja nedavno otkrivene EV-DO, što se čini kao idealno rješenje.

Ipak JA licemjerje nađi samo američki lokaliteta, govori o AT & T itd.

Da li je moguće kupiti ili nešto vrlo slično u Velikoj Britaniji?

Pri čemu se ne mogu povezati s 3G ISP poput O2 Orange ili, bilo što, i da se prenosi kao WiFi na moj dodir i netbook?

Hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dual Band Vs Normalna Usmjerivači Usmjerivači robina80 Networking, Modemi & VoIP 3 25 kolovoz 2009 14:24
Dva usmjerivači, One spojeni na Internet, usmjerivači Get "zbunjeni" ranunky Networking, Modemi & VoIP 2 22. lipnja 2009 01:42
Povezati usmjerivač zajedno? SgtSiff Networking, Modemi & VoIP 6 28 siječanj 2008 17:01
ADSL usmjerivač lynch777 Networking, Modemi & VoIP 1 24 siječanj 2008 01:53
Višestruki usmjerivači JohnDope Networking, Modemi & VoIP 7 16. srpnja 2007 12:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.