![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм се чудех как да си взема споделяне на файлове работят над моята мрежа. Имам десктоп жични в моя рутер, който върви XP и нов лаптоп работи Vista, някаква идея за това как да работят това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочетете правилата на форума.
| |||
| |||
| Съжалявам за това, мисля, че не е думата ми темата много добре, имах предвид споделяне на файлове между собствените си компютри, а не P2P или нещо по-долу борда. Ако това не е правило бях чупене, не наистина видим какво друго, което би могло да счупи, все пак да запазите някои проблеми, аз се чудех за настройването на споделяне на файлове между моите 2 компютри, настолни вървят XP и лаптоп текат Vista Наздравици Тавор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бихте могли да използвате х огън и да го изпратите на вашия компютър. няма други идеи, все пак ...
| |||
| |||
| Сливащите конци Цитат:
Прозорците споделяне на файлове програмата е бъги в най-добрия. Аз не съм сигурен, че е по-добре с Vista или XP, но не е ...... бъги. Тя няма да слезе до А. Търпение Б. Google C. Много четене Г. Търпението смесва с Google и много четене. Двойка на връзки към гледам на адрес: http://www.windowsnetworking.com/art...ows-Vista.html http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb727037.aspx |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Споделяне на файлове чрез домашната мрежа | steveballmer | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 12 Юни 2009 02:56 |
| Споделяне на файлове Trouble | mbonwick | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 6 юли 2008 02:04 |
| ICS и споделяне на файлове проблеми | fireballs169 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 17 Feb 2008 04:06 |
| Win XP споделяне на файлове въпрос | ideaman | Windows операционни системи | 2 | 1-во Фев 2008 05:31 |
| Споделяне на файлове Неспазването | krewemiester | В мрежа, модеми & VoIP | 15 | 30 януари 2008 год. 07:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |