![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem přemýšlel, jak dostat své sdílení souborů pracuje přes mé síti. Mám ploše wired do mého routeru běží XP a nový laptop běží Vista, žádné ponětí o tom, jak do práce, že? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečtěte si pravidla fóra.
| |||
| |||
| Omlouvám se za to, myslím, že jsem slovo mé vlákno velmi dobře, myslím sdílení souborů mezi mé vlastní počítače, které nejsou p2p nebo něco níže palubě. Pokud by tomu tak nebylo pravidlem jsem porušují, není opravdu vidět, co jiného bych mohl mít na mizině, tak jako tak ušetřit nějaké potíže, jsem přemýšlel o nastavení sdílení souborů mezi moje 2 počítače, desktopové tekoucí xp a notebook běh průhled Na zdraví Tábor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můžete použít x požár a poslat ji do svého počítače. žádné jiné myšlenky když ...
| |||
| |||
| Spojující se závity Citace:
Okna Sdílení souborů program buggy v nejlepším. Nejsem si jistý, že je lepší s Vista nebo ne, ale XP je ...... buggy. Jedná se chystá přijít na A. Trpělivost B. Google C. A hodně čtení D. Trpělivost mísen s Google a spousta čtení. Pár odkazů se podívat na: http://www.windowsnetworking.com/art...ows-Vista.html http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb727037.aspx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sdílení souborů v domácí síti | steveballmer | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 12 června 2009 02:56 |
| Sdílení souborů Nesnázích | mbonwick | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 6. července 2008 02:04 |
| ICS a sdílení souborů problémy | fireballs169 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 17. Únor 2008 04:06 |
| Win XP sdílení souborů téma | ideaman | Operační systémy Windows | 2 | 1. února 2008 05:31 |
| Sdílení souborů Porucha | krewemiester | Sítě, Modemy & VoIP | 15 | 30. ledna 2008 07:51 |
| Thread Nástroje | |
| |