![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια είμαι αναρωτιούνται πώς να μου την κοινή χρήση αρχείων δικτύου που εργάζονται πάνω μου. Έχω ένα desktop σε ενσύρματο router μου, τρέχει XP και ένα νέο laptop τρέχει Vista, καμία ιδέα για το πώς να εργαστεί αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διαβάστε το φόρουμ κανόνες.
| |||
| |||
| Συγγνώμη γι 'αυτό, μάλλον δεν μου λέξη νήμα πολύ καλά, εννούσα την κοινή χρήση αρχείων μεταξύ υπολογιστών το δικό μου, δεν p2p ή οτιδήποτε κάτω του σκάφους. Αν αυτό δεν ήταν ο κανόνας ήμουν σπάσιμο, δεν βλέπω τι άλλο θα μπορούσα να έσπασε, anyways για να αποθηκεύσετε κάποια προβλήματα, είμαι αναρωτιούνται σχετικά με τη ρύθμιση της κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ υπολογιστών μου 2, μια επιφάνεια εργασίας λειτουργίας xp και έναν φορητό υπολογιστή τρέχει Vista Εις υγεία Tabor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε x φωτιά και να το στείλει στον υπολογιστή σας. άλλες ιδέες και αν δεν ...
| |||
| |||
| Merging μηνυματοσειρές Απόσπασμα:
Το Windows File Sharing ελαττωματικούς πρόγραμμα είναι στην καλύτερη περίπτωση. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερα με Vista ή XP, αλλά δεν είναι ...... ελαττωματικούς. Θα έρθουν τα κάτω για να Α. Υπομονή Β. Google Γ. Πολλά ανάγνωση Δ. Υπομονή αναμειγνύεται με το Google και πολλή ανάγνωση. Δυο συνδέσεις να εξετάσουμε: http://www.windowsnetworking.com/art...ows-Vista.html http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb727037.aspx |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κοινή χρήση αρχείων μέσω του οικείου δικτύου | steveballmer | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 12 Ιουν 2009 02:56 |
| File Sharing Πρόβλημα | mbonwick | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 6η Ιουλ 2008 02:04 |
| ICS και την κοινή χρήση αρχείων προβλήματα | fireballs169 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 17 Φεβ 2008 04:06 |
| Win XP θέμα την κοινή χρήση αρχείων | ideaman | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 1 Φεβ 2008 05:31 |
| File Sharing Παράβαση | krewemiester | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 15 | 30 Ιαν 2008 07:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |