![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Ja sam zadivljen kako da biste dobili moj dijeljenje datoteka koji rade preko moje mreže. Imam desktop ožičen u moj usmjerivač, trčanje XP i novi laptop trčanje Vidik, bilo koji ideja o tome kako raditi to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pročitajte pravila foruma.
| |||
| |||
| Nažalost o tome, mislim da nije riječ moj thread dobro, ja značilo dijeljenje datoteka između mog računala, a ne P2P ili nešto ispod pansiona. Ako to nije pravilo sam bio razbijanje, zaista ne vidim što drugo JA mogao imati prodriješe, anyways da ste neke nevolje, I'm pitate o postavljanju dijeljenje datoteka između moja 2 računala, računalo trčanje XP i laptop trčanje vidik Živjeli Tabor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| biste mogli koristiti x vatra i poslati ga na svoje računalo. nikakvih drugih ideja ipak ...
| |||
| |||
| Spajanjem threads Quote:
Prozora File Sharing Program je lud u najboljem slučaju. Nisam siguran da je bolje sa Vidik ili ne, ali XP je ...... lud. Ona će sići na A. strpljenje B. Google C. Dosta čitanja D. strpljenu pomiješana s Googleom i puno čitati. Par linkova za pogledati na: http://www.windowsnetworking.com/art...ows-Vista.html http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb727037.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dijeljenje datoteka preko mreže home | steveballmer | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 12. lipnja 2009 02:56 |
| Dijeljenje datoteka Trouble | mbonwick | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 6. srpnja 2008 02:04 |
| ICS i dijeljenje datoteka problemi | fireballs169 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 17. veljača 2008 04:06 |
| Win XP file sharing problem | ideaman | Windows Operating Systems | 2 | 1. veljača 2008 05:31 |
| Dijeljenje datoteka Neuspeh | krewemiester | Networking, Modemi & VoIP | 15 | 30 siječanj 2008 07:51 |
| Thread Tools | |
| |