![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I'm įdomu, kaip gauti savo rinkmenomis darbo per savo tinklą. Turiu Desktop laidinio į mano maršrutizatorius, veikia ir XP naujas nešiojamas veikia Vista, bet mintis apie tai, kaip į darbą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skaityti forumo taisykles.
| |||
| |||
| Deja apie tai, I guess I didn't žodis mano gija labai gerai, aš reiškia rinkmenomis tarp savo kompiuterius, bet ne p2p ar kas žemiau lenta. Jei tai buvo ne taisyklė, buvau stabdymas, don't really see ką dar aš galėčiau turėti sumušė, anyways išsaugoti kai kurių problemų, man įdomu, apie konfigūravimą rinkmenomis tarp mano 2 kompiuteriai, darbalaukyje rodyti XP ir laptopo veikia Vista Į sveikatą Tabor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galite naudoti x ugnies ir siunčia ją savo kompiuteryje. jokių kitų minčių, nors ...
| |||
| |||
| Susijungiančių temas Citata:
Windows File Sharing programa Buggy geriausiu. Nesu tikras, kad geriau su Vista ar ne, bet XP ...... klaidų. Jis ketina nusileisti į A. Patience B. Google C. skaitymo aikštelė D. Patient maišyti su "Google" ir skaityti daug. Pora nuorodų ieškoti: http://www.windowsnetworking.com/art...ows-Vista.html http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb727037.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rinkmenomis per namų tinklą | steveballmer | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 12, 2009 02:56 |
| File Sharing Trouble | mbonwick | Networking, Modems & VoIP | 6 | 6 liepa 2008 02:04 |
| ICS ir rinkmenomis problemos | fireballs169 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 17 vasaris 2008 04:06 |
| Win XP rinkmenomis klausimas | ideaman | Windows "operacinės sistemos | 2 | 1 vasaris 2008 05:31 |
| File Sharing neįvykdymas | krewemiester | Networking, Modems & VoIP | 15 | 30 sausis 2008 07:51 |
| Temos įrankiai | |
| |