![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам задивљен како за добити мој дељење датотека који раде преко моје мреже. Имам десктоп ожичен у мој усмјеривач, трчање КСП и нови лаптоп трчање Видик, било који идеја о томе како радити то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прочитајте правила форума.
| |||
| |||
| Нажалост о томе, мислим да није реч мој тхреад добро, ја значило дељење датотека између мог рачунара, а не П2П или нешто испод пансиона. Ако то није правило сам био разбијање, заиста не видим шта друго ЈА могао имати продријеше, аныуаыс да сте неке невоље, И'м питате о постављању дељење датотека између моја 2 рачунара, рачунар трчање КСП и лаптоп трчање видик Живели Табор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бисте могли користити кс ватра и послати га на свој рачунар. никаквих других идеја ипак ...
| |||
| |||
| Спајањем тхреадс Куоте:
Прозора Филе Схаринг Програм је луд у најбољем случају. Нисам сигуран да је боље са Видик или не, али КСП је ...... луд. Она ће сићи на А. стрпљење Б. Гоогле Ц. Доста читања Д. стрпљену помешан са Гоогле-ом и пуно читати. Пар линкова за погледати на: хттп://ууу.уиндоуснетуоркинг.цом/арт...оус-Виста.хтмл хттп://тецхнет.мицрософт.цом/ен-ус/л.../бб727037.аспкс |