![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jsem konečně podařilo dostat Vista pracuje na bezdrátové sítě, ale sdílení souborů na XP Schránka odešla na kusy. To není vidět ani OTH dalších 2 strojů (1 vista, 1 XP Pro), ale ostatní mohou přistupovat k sobě žádný problém. Nastavení pro bezdrátový na jedné to nefunguje zprávě uvádí, že TCP / IP není nainstalován, ale snažím nainstalovat dává zprávu: "Nelze nainstalovat požadované funkce. Údajů je neplatná" Jsem se pokusil obnovy TCP / IP stack. TIA Michael |
|
| |||
| |||
| Každý, kdo má nějaké názory na všechno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažili jste se stahovat všechny nejnovější aktualizace pro všechny počítače v síti?
|
| |||
| |||
| Jo - krátké s XP SP3, který je údajně * * přijíždí na CD od společnosti Microsoft, vše je aktuální. |
|
| |||
| |||
| Takže cokoliv jsem udělal, je, jak se zdá, setříděno sama ven. |
|
| |||
| |||
| Dobrý ![]() Promiň, že jsem nemohl být více pomoci, někdy je to jen otázka švindlování kolem s ní, dokud to funguje i když.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne, nedělejte si starosti o to. Mnohokrát v mé omezené zkušenosti, jsem potkat stejné situaci - to je opravdu jen pro švindlování: p |