![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Τελικά κατάφερε να πάρει Vista εργασίας για το ασύρματο δίκτυο, ωστόσο, κοινή χρήση αρχείων με το κουτί XP έχει πάει στα κομμάτια. Δεν βλέπει ούτε OTH τα άλλα 2 μηχανές (1 vista, 1 XP Pro), ωστόσο οι άλλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση μεταξύ τους δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι ρυθμίσεις για την ασύρματη σύνδεση με το ένα που δεν λειτουργεί έκθεση ότι το πρωτόκολλο TCP / IP δεν είναι εγκατεστημένο, ωστόσο προσπαθεί να εγκαταστήσει δίνει ένα μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του ζήτησε χαρακτηριστικό. Τα δεδομένα είναι άκυρη" Έχω δοκιμάσει την ανοικοδόμηση του πρωτοκόλλου TCP / IP. TIA Michael |
|
| |||
| |||
| Καθένας πήρε οποιαδήποτε ιδέες σε όλα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει λήψη όλων των πρόσφατων ενημερωμένων εκδόσεων για όλους τους υπολογιστές στο δίκτυο;
|
| |||
| |||
| Yup - σύντομη του XP SP3, η οποία υποτίθεται * * φθάνουν σε CD από τη Microsoft, είναι πάντα ενημερωμένο. |
|
| |||
| |||
| Καλά ό, τι έκανα, φαίνεται να έχει το ίδιο διευθετηθεί. |
|
| |||
| |||
| Καλός ![]() Συγγνώμη που δεν θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο, μερικές φορές είναι ακριβώς ένα θέμα γύρω κόλπα με αυτό μέχρι να λειτουργεί όμως.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Οχι, μην ανησυχείτε για αυτό. Πολλές φορές σε περιορισμένη εμπειρία μου, έχω συναντήσει την ίδια κατάσταση - είναι πραγματικά ακριβώς μια περίπτωση κόλπα: p |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δυσκολεύεστε μοιράζονται μια usb εξωτερική επιδρομή σύστημα οδήγησης | flamefrenzy56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Δεκ. 2008 11:14 |
| ICS και την κοινή χρήση αρχείων προβλήματα | fireballs169 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 17 Φεβ 2008 04:06 |
| Win XP θέμα την κοινή χρήση αρχείων | ideaman | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 1 Φεβ 2008 05:31 |
| File Sharing Παράβαση | krewemiester | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 15 | 30 Ιαν 2008 07:51 |
| File Sharing | Tabor | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 31 Οκτ 2007 17:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |