![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Végre sikerült Vista dolgozik a vezeték nélküli hálózaton keresztül, de fájlcsere az XP doboz ment szét. Nem látja, hogy a másik 2 oth gépek (1 vista, 1 XP Pro), de a többiek érheti egymást nincs probléma. A beállítások a vezeték nélküli az egyik, hogy nem működik, hogy a jelentés a TCP / IP nincs telepítve, azonban próbál telepíteni ad üzenet: "Nem lehet telepíteni a kért szolgáltatást. Az adat érvénytelen" Próbáltam átalakítást a TCP / IP stack. TIA Michael |
|
| |||
| |||
| Anyone got any ideas at all? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáltad letölteni a legújabb frissítéseket az összes számítógép a hálózaton?
|
| |||
| |||
| Yup - rövid-ból XP SP3, ami állítólag * * CD-n érkezik a Microsoft, minden naprakész legyen. |
|
| |||
| |||
| Nos, amit én tettem, úgy tűnik, hogy válogatni ki magát. |
|
| |||
| |||
| Jó ![]() Bocs, hogy nem lehet több segítséget, néha csak egy szó hegedülő körül azt, amíg a szerkezet mégis.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nem, ne aggódj. Sokszor az én korlátozott tapasztalatok jöttem át ugyanabban a helyzetben - ez tényleg csak egy esetben haszontalan: p |