![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nakoniec sa mi podarilo dostať Vista pracuje na bezdrôtovej sieti, ale zdieľanie súborov na poli XP odišla na kusy. To nie je vidieť ani OTH ďalšie 2 stroje (1 vista, 1 XP Pro), však ostatní môžu pristupovať navzájom žiaden problém. Nastavenie pre bezdrôtové na jeden, ktorý nefunguje, hlási, že protokol TCP / IP nie je nainštalovaný, ale snažia sa dá nainštalovať správu: "Nemožno nainštalovať požadované funkcie. Údajov je neplatná" Snažil som sa prestavba TCP / IP stack. TIA Michael |
|
| |||
| |||
| Niekto nejaké nápady vôbec? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried sťahovať všetky najnovšie aktualizácie pre všetky počítače v sieti?
|
| |||
| |||
| Jo - nedostatok XP SP3, ktorý je údajne * * pricestuje na CD od spoločnosti Microsoft, všetko je aktuálne. |
|
| |||
| |||
| No, čo som robil, zdá sa rozdelili sama von. |
|
| |||
| |||
| Dobrý ![]() Prepáč, že som nemohla byť viac pomôcť, niekedy je to len otázka pohrávala si s tým, až keď to funguje.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nie, nebojte sa o tom. Mnohokrát v mojej obmedzené skúsenosti, som narazil na rovnakej situácii - je to naozaj len o maličký: p |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Máte problémy zdieľanie USB externé raid disk systému | flamefrenzy56 | Operačné systémy Windows | 2 | 23. decembra 2008 11:14 |
| ICS a zdieľanie súborov problémy | fireballs169 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 17. Február 2008 04:06 |
| Win XP zdieľanie súborov tému | ideaman | Operačné systémy Windows | 2 | 1. februára 2008 05:31 |
| Zdieľanie súborov Porucha | krewemiester | Siete, Modemy & VoIP | 15 | 30. januára 2008 07:51 |
| Zdieľanie súborov | Tábor | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 31 októbra 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |