![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я, нарешті, вдалося отримати Vista працює на бездротові мережі, однак загальний доступ до файлів на коробці XP пішла на шматки. Він не бачить ні OTH 2 інші машини (1 Vista, XP Pro 1), однак інші можуть отримати доступ один з одним без проблем. Установки бездротової на той, який не працює, повідомляє, що TCP / IP не встановлено, проте намагається встановити дає повідомлення: "Не вдається встановити популярною функцією. Даних недійсних" Я намагався відновлення TCP / IP стека. TIA Майкл |
|
| |||
| |||
| Кого-небудь є будь-які ідеї на всіх? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували завантажувати всі останні оновлення для всіх комп'ютерів в мережі?
|
| |||
| |||
| Ага, - крім XP SP3, який нібито * * Прибуття на компакт-диску з Microsoft, все в актуальному стані. |
|
| |||
| |||
| Ну що б я не робив, він, здається, самостійно розсортувати. |
|
| |||
| |||
| Хороший ![]() На жаль я не могла бути більш суттєву допомогу, іноді це всього лише питання пустячний навколо з ним, поки він працює, хоча.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ні, не турбуйтеся про це. Багато разів на мій обмежений досвід, я натрапив на такій самій ситуації - це дійсно просто випадок пустячний: P |