![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз свързани ми Xbox 360 към Ethernet порт на гърба на моя Samsung девице медии digibox но аз арго изглежда да получите интернет през нея, тя ми дава АУ грешка. всеки мисли? BTW аз съм абониран за девствената медия интернет услуги, както и техните телевизионни услуги, клетката е, имам IP настройки настроен на автоматично и ми интернет работи, когато използвам моя Обичайната кабелен модем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да се свържете директно заедно, имате нужда от модем. Свързване на модема на Digibox, след това включете модема на Xbox 360. Не трябва да има отделна дълга бяла жица, идващи от една кутия на стената или digibox, които ще отидат в модем.
|
| |||
| |||
| грешен! Вие говорите за conecting ми модем към моя кабелна връзка (което е allready прави), тогава, свързани с това да ми digibox с какво точно? ако аз приложен моя модем, за да ми digibox, че би било безсмислено, тъй като модем работи глоба от неговия самостоятелно и след това какво ще се свърже с 360? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Какво се опитваш да направиш, вземи интернет чрез вашата медия девице кутия, вместо да използвате вашия кабелен модем? |
|
| |||
| |||
| вие. освен ако Im погрешни и Ethernet порт в задната част на digibox е за serviceing или нещо такова. |
|
| |||
| |||
| hummm, DONT Аз мисля, че е възможно, но то може да бъде за бъдещото разширяване, като небе + има USB портове, но първо нещата първо какъв тип Ethernet кабел, който използвате кросоувър може би, или направо чрез един, при свързване към компютър рутер използвате направо чрез кабел, но при свързване на две устройства заедно т.е. два компютъра за взаимно използване на един единствен кабел, без рутер или преминаване в средата трябва да използват кросоувър кабел, той е все още същата форма като прави чрез кабел, но оформлението на жица е различно, usaully единствения начин да кажа на разликата между кабелите са думите, отпечатана върху жица. освен ако не сте получили пари за да изляза и купя кросоувър кабел, I wouldnt притеснява и просто остана с теб нормално кабелен модем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате цифровата телевизия тогава можете да включите в digibox да се широколентов също.
| |||
| |||
| Цитат:
Тай 4 t3lling мен soz 4 говорене в 1337, но Im в 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Тай 4 Т3 | | 1 | \ | G | V | 3 s0z 4 S | D34 | <1 | \ | G 1 | \ | 1337 B | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Поне го направиш правилно, също и това не е alowed = _ = |