menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Seznámení přes internet panna média digibox

Reply

Thread Nástroje
Old 15. května 2008, 06:22
Dárce Skupina

Default Seznámení přes internet panna média digibox

spojen i můj xbox 360 na ethernet portu na zadní straně mého samsung panna média digibox ale i cant Zdá se dostat na internet přes to, že mi dává IP chyba. jakékoliv myšlenky?

btw jsem připojila k panně média internetových služeb i jejich tv služby, krabice je, mám ip nastavení nastavena na automatické a moje internet funguje i při použití mých obvyklých kabelový modem.
Old 24. května 2008, 00:29
Dárce Skupina

Nemusíte připojit přímo spolu, budete potřebovat modem.
Připojte modem k Digibox, pak připojit modem na Xbox 360.

Ty by měly mít samostatné dlouhé bílé drát pocházející z krabice na stěně nebo digibox, že půjde do modemu.
4gig 800MHz RAM oh, a iphone

Můj systém: Liam se zmanipulovat ..?

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabilní
Základní deska:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
Paměť RAM:
4gig 1400mhz Dvoukanálová DDR3
Grafické karty (s):
8800 GTS 320 mb
Zvuková karta:
On-deska
Pevný disk (y):
250gigabajt Standardní
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
850w SLI připraven, NZXT Xtreme RED LED
Chlazení:
Asus náměstí Evo
Síť / Internet:
20mb Panny médií (Panny ODL)
Monitor (s):
22 "širokoúhlý HD. 17" Proview
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 24. května 2008, 03:28
Dárce Skupina

špatný! jste mluvili o conecting můj modem k mým kabelem (který je allready udělat), pak se vážou k mým digibox s tím, co přesně? i když můj modem připojený k mému digibox, že by bylo zbytečné jako modem funguje jeho vlastní a poté, co by se připojit k 360?
Old 24. května 2008, 12:57
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Spencer2004 View Post
špatný! jste mluvili o conecting můj modem k mým kabelem (který je allready udělat), pak se vážou k mým digibox s tím, co přesně? i když můj modem připojený k mému digibox, že by bylo zbytečné jako modem funguje jeho vlastní a poté, co by se připojit k 360?
Trochu drzý dont o tom myslíte vy?
Old 24. května 2008, 13:17
Člen Skupina

Co se snažíte dělat, dostat se k internetu prostřednictvím vaší panenské média box, namísto použití kabelu modem?
Old 24. května 2008, 13:29
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal rbscooby View Post
Co se snažíte dělat, dostat se k internetu prostřednictvím vaší panenské média box, namísto použití kabelu modem?
vy. pokud v případě, im mýlí a ethernet portu v zadní části digibox je pro serviceing nebo tak něco.
Old 24. května 2008, 13:46
Člen Skupina

hummm, i dont myslet, že je možné, ale to by mohlo být pro budoucí rozšíření, stejně jako nebe + má USB porty, ale nejdřív to první, co typu ethernet kabel jste pomocí crossover nebo snad rovnou přes jedno, při připojení k počítači směrovač používat rovně přes kabel, ale při připojování dvou zařízení společně tj. dva počítače, které si vzájemně pomocí jediného kabelu bez router nebo switch uprostřed musíte použít crossover kabel, je to stále stejný tvar jako rovně prostřednictvím kabelu, ale rozvržení drátu je jiný, usaully jediný způsob, jak můžete říci, že rozdíl mezi kabely jsou slova vytištěna na drát.

pokud máte v hotovosti jít ven a koupit crossover kabel, já bych jen trápit a držet se tě normální kabelový modem
Old 24. května 2008, 14:21
Administrátor Skupina

Pokud máte digitální televizi pak ano po zapojení do digibox získat také širokopásmové připojení.

Po dokončení na PC musíte zaregistrovat PC na obrazovce v prohlížeči, než to bude fungovat. Takže si nejsem jistý, jak byste to na xbox.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. května 2008, 15:08
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Pokud máte digitální televizi pak ano po zapojení do digibox získat také širokopásmové připojení.

Po dokončení na PC musíte zaregistrovat PC na obrazovce v prohlížeči, než to bude fungovat. Takže si nejsem jistý, jak byste to na xbox.
o rly? wel tého @ t je ann0ying? n0w i rly w @ nt Xbox 2 HAV jeden 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mi

soz 4 hovořící v im 1337, ale v 1337y m00d.
Old 24. května 2008, 20:46
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Spencer2004 View Post
o rly? wel tého @ t je ann0ying? n0w i rly w @ nt Xbox 2 HAV jeden 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mi

soz 4 hovořící v im 1337, ale v 1337y m00d.

ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3

s0z 4 s | D34 | <1 | \ | G 1 | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d

Atleast to udělat správně, také to není alowed = _ =
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Panenský Media Cable 50mb - Kdokoliv Hodnotit It? Smitherz Sítě, Modemy & VoIP 19 23. února 2009 13:11
Panenský média robina80 Sítě, Modemy & VoIP 12 8. července 2008 04:04
Panenský média porušení dopis robina80 Sítě, Modemy & VoIP 1 3. července 2008 03:06
Panenský média rychlostí upgrade robina80 Sítě, Modemy & VoIP 5 6. května 2008 14:10
Panenský média (pouze UK) robina80 Vypnout Téma diskuze 5 11. březen 2008 12:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.