![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| spojen i můj xbox 360 na ethernet portu na zadní straně mého samsung panna média digibox ale i cant Zdá se dostat na internet přes to, že mi dává IP chyba. jakékoliv myšlenky? btw jsem připojila k panně média internetových služeb i jejich tv služby, krabice je, mám ip nastavení nastavena na automatické a moje internet funguje i při použití mých obvyklých kabelový modem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte připojit přímo spolu, budete potřebovat modem. Připojte modem k Digibox, pak připojit modem na Xbox 360. Ty by měly mít samostatné dlouhé bílé drát pocházející z krabice na stěně nebo digibox, že půjde do modemu.
|
| |||
| |||
| špatný! jste mluvili o conecting můj modem k mým kabelem (který je allready udělat), pak se vážou k mým digibox s tím, co přesně? i když můj modem připojený k mému digibox, že by bylo zbytečné jako modem funguje jeho vlastní a poté, co by se připojit k 360? |
|
| |||
| |||
| Trochu drzý dont o tom myslíte vy? |
|
| |||
| |||
| Co se snažíte dělat, dostat se k internetu prostřednictvím vaší panenské média box, namísto použití kabelu modem? |
|
| |||
| |||
| vy. pokud v případě, im mýlí a ethernet portu v zadní části digibox je pro serviceing nebo tak něco. |
|
| |||
| |||
| hummm, i dont myslet, že je možné, ale to by mohlo být pro budoucí rozšíření, stejně jako nebe + má USB porty, ale nejdřív to první, co typu ethernet kabel jste pomocí crossover nebo snad rovnou přes jedno, při připojení k počítači směrovač používat rovně přes kabel, ale při připojování dvou zařízení společně tj. dva počítače, které si vzájemně pomocí jediného kabelu bez router nebo switch uprostřed musíte použít crossover kabel, je to stále stejný tvar jako rovně prostřednictvím kabelu, ale rozvržení drátu je jiný, usaully jediný způsob, jak můžete říci, že rozdíl mezi kabely jsou slova vytištěna na drát. pokud máte v hotovosti jít ven a koupit crossover kabel, já bych jen trápit a držet se tě normální kabelový modem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte digitální televizi pak ano po zapojení do digibox získat také širokopásmové připojení.
| |||
| |||
| Citace:
ty 4 t3lling mi soz 4 hovořící v im 1337, ale v 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Citace:
ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | G 1 | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast to udělat správně, také to není alowed = _ = |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Panenský Media Cable 50mb - Kdokoliv Hodnotit It? | Smitherz | Sítě, Modemy & VoIP | 19 | 23. února 2009 13:11 |
| Panenský média | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 8. července 2008 04:04 |
| Panenský média porušení dopis | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 3. července 2008 03:06 |
| Panenský média rychlostí upgrade | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 6. května 2008 14:10 |
| Panenský média (pouze UK) | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 5 | 11. březen 2008 12:07 |
| Thread Nástroje | |
| |