μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Getting διαδίκτυο μέσω των μέσων ενημέρωσης παρθένο Digibox

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15ης Μαΐου 2008, 06:22
Ομάδα Δωρητών

Default Getting διαδίκτυο μέσω των μέσων ενημέρωσης παρθένο Digibox

i μου συνδέεται με την κονσόλα Xbox 360 ethernet θύρα στο πίσω μέρος μου samsung παρθένο Digibox μέσα ενημέρωσης αλλά θ επίκλισης φαίνεται να internet μέσα από αυτό, μου δίνει μια IP σφάλμα. οποιεσδήποτε σκέψεις;

BTW, είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας διαδικτύου παρθένο μέσα ενημέρωσης και τους τηλεοπτικών υπηρεσιών, η θέση αυτή και μετά, έχω την ip ρυθμίσεις που να μου internet και αυτόματη έργων Όταν χρησιμοποιώ τη συνηθισμένη μου καλωδιακό μόντεμ.
Old 24ης Μαΐου 2008, 00:29
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχετε συνδεθεί άμεσα μαζί τους, πρέπει να έχετε ένα μόντεμ.
Συνδέστε το μόντεμ στο Digibox, τότε το μόντεμ για να συνδέσετε την κονσόλα Xbox 360.

Θα πρέπει να έχουν ένα ξεχωριστό μεγάλο λευκό καλώδιο που προέρχεται από ένα κουτί στον τοίχο ή Digibox ότι θα πάει σε ένα μόντεμ.
Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone

Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Σταθερό
Motherboard:
GA-Ρ31-DS3L 1066mhz 45nm FSB 1333
Μνήμες:
4gig 1400mhz Dual κανάλι DDR3
Κάρτα γραφικών (ες):
8800 GTS 320mb
Κάρτα Ήχου:
Επί των σκαφών
Hard Drive (s):
250GB Standard
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
850watt SLI έτοιμη, NZXT Xtreme LED RED
Ψύξη:
Asus Square Evo
Network / Internet:
20Mb Virgin μέσα (Virgin FTL)
Monitor (ες):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Operating System (s):
Windows XP Pro Sp2
Old 24ης Μαΐου 2008, 03:28
Ομάδα Δωρητών

λάθος! σας μιλούν για conecting μόντεμ μου να μου καλωδιακή σύνδεση (που είναι allready γίνει), τότε την τοποθετήσετε στη Digibox μου με τι ακριβώς; αν θ επισυνάπτεται μόντεμ μου να μου Digibox είναι μάταιο το μόντεμ λειτουργεί ως πρόστιμο από την αυτοπεποίθηση και τότε τι θα συνδεθεί με το 360;
Old 24ης Μαΐου 2008, 12:57
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
λάθος! σας μιλούν για conecting μόντεμ μου να μου καλωδιακή σύνδεση (που είναι allready γίνει), τότε την τοποθετήσετε στη Digibox μου με τι ακριβώς; αν θ επισυνάπτεται μόντεμ μου να μου Digibox είναι μάταιο το μόντεμ λειτουργεί ως πρόστιμο από την αυτοπεποίθηση και τότε τι θα συνδεθεί με το 360;
A bit rude dont γνώμη σας;
Old 24ης Μαΐου 2008, 13:17
Μέλος Ομάδα

Τι θες να κάνω, να το διαδίκτυο, μέσω των μέσων ενημέρωσης παρθένο θέση σας, αντί να χρησιμοποιεί το καλωδιακό μόντεμ σας;
Old 24ης Μαΐου 2008, 13:29
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rbscooby View Post
Τι θες να κάνω, να το διαδίκτυο, μέσω των μέσων ενημέρωσης παρθένο θέση σας, αντί να χρησιμοποιεί το καλωδιακό μόντεμ σας;
υμείς. Αν δεν κάνει λάθος και εάν im η θύρα Ethernet στο πίσω μέρος του Digibox είναι για serviceing ή κάτι τέτοιο.
Old 24ης Μαΐου 2008, 13:46
Μέλος Ομάδα

hummm, i dont πιστεύουν ότι είναι δυνατόν, αλλά θα μπορούσε να είναι για τη μελλοντική διεύρυνση, όπως και του ουρανού + έχουν θύρες USB, αλλά πρώτα πράγματα πρώτα τι τύπο καλωδίου Ethernet χρησιμοποιείτε crossover ή ίσως μια ευθεία με ένα, κατά τη σύνδεση ενός υπολογιστή σε ένα δρομολογητή σας χρήση μιας ευθείας μέσω καλωδίου, αλλά και όταν οι δύο συσκευές μαζί δηλαδή δύο υπολογιστές ο ένας στον άλλο με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου, καθώς δεν υπάρχουν δρομολογητή ή διακόπτη στη μέση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε crossover καλώδιο, εξακολουθεί να είναι το ίδιο σχήμα ως ευθεία μέσω καλωδίου, αλλά η διάρθρωση του καλωδίου είναι διαφορετικές, usaully μόνο έτσι μπορείτε να πείτε τη διαφορά μεταξύ των καλωδίων είναι οι ενδείξεις που αναγράφονται στην σύρμα.

αν δεν έχεις τα μετρητά για να πάνε να αγοράσουν ένα crossover καλώδιο, i wouldnt κόπο και μόλις κολλήσει με σένα κανονικό καλώδιο μόντεμ
Old 24ης Μαΐου 2008, 14:21
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν έχετε την ψηφιακή τηλεόραση τότε ναι μπορείτε βύσμα στην Digibox να ευρυζωνικές επίσης.

Όταν γίνει σε έναν υπολογιστή που έχετε στο μητρώο του υπολογιστή στην οθόνη του browser πριν από αυτό θα λειτουργήσει. Λοιπόν, δεν είμαι βέβαιος πώς θα γίνει αυτό σε μια κονσόλα Xbox.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24ης Μαΐου 2008, 15:08
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Εάν έχετε την ψηφιακή τηλεόραση τότε ναι μπορείτε βύσμα στην Digibox να ευρυζωνικές επίσης.

Όταν γίνει σε έναν υπολογιστή που έχετε στο μητρώο του υπολογιστή στην οθόνη του browser πριν από αυτό θα λειτουργήσει. Λοιπόν, δεν είμαι βέβαιος πώς θα γίνει αυτό σε μια κονσόλα Xbox.
o rly? wel ου της ann0ying @ t? n0w i rly w @ nt το Xbox 2 HAV ένα 1ntern3t br0ws3r: (

TY 4 t3lling μου

soz 4 μιλώντας στο 1337, αλλά σε ένα im 1337y m00d.
Old 24ης Μαΐου 2008, 20:46
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
o rly? wel ου της ann0ying @ t? n0w i rly w @ nt το Xbox 2 HAV ένα 1ntern3t br0ws3r: (

TY 4 t3lling μου

soz 4 μιλώντας στο 1337, αλλά σε ένα im 1337y m00d.

TY 4 T3 | | 1 | \ | g | V | 3

s0z 4 s | D34 | <1 | \ | g 1 | \ | 1337 β | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d

Atleast το κάνουμε σωστά, και αυτό δεν είναι alowed = _ =
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Virgin Media Cable 50MB - Οποιοσδήποτε Βαθμολογήστε αυτό; Smitherz Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 19 23 Φεβ 2009 13:11
Virgin media robina80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 12 8 Ιουλ 2008 04:04
Virgin media παράβαση επιστολή robina80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 3η Ιουλ 2008 03:06
Virgin media αναβάθμιση ταχύτητας robina80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 6η Μαΐου 2008 14:10
Παρθένου μέσα μαζικής ενημέρωσης (μόνο UK) robina80 Off Topic Συζήτηση 5 11 Μαρ 2008 12:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.