![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt én csatlakozik az Xbox 360 az Ethernet port a hátsó az én Samsung Virgin Media digibox de én vidám tűnik, hogy interneten keresztül, akkor adja meg az IP-hiba. Any thoughts? btw én feliratkozott a szűz média internetes szolgáltatás, valamint a tv-szolgáltatás, a dobozban van, már az IP-beállítások automatikus beállítása és saját internetes munkák, mikor az én megszokott kábel modem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem csatlakozni közvetlenül együtt, akkor kell egy modem. Csatlakoztassuk a modemet a Digibox, majd csatlakoztatni a modemet, hogy az Xbox 360 konzollal. Szükség van egy külön hosszú fehér vezetéken érkező doboz a falon, vagy digibox, hogy bemegy a modem.
|
| |||
| |||
| téves! Ön beszél conecting a modemet az én kábelkapcsolat (ami allready tenni), akkor csatolva digibox, hogy én milyen pontosan? ha csatolták a modemet az én digibox felesleges lenne, mint a modem works fine saját magától, és akkor mi is csatlakozhatunk a 360? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Mit akarsz csinálni, hogy az interneten keresztül a Virgin Media doboz helyett használja a kábelmodem? |
|
| |||
| |||
| ti. kivéve, ha tévedek, és a PM Ethernet port a hátsó a digibox van serviceing vagy valami ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| hummm, i dont think it is lehetséges, de lehetne a jövőbeli bővítésének, mint égen + USB porttal rendelkezik, de az első dolog, amit első típusú Ethernet-kábellel van ön használ keresztezett vagy egyenes talán az egyik, amikor a számítógép csatlakoztatása router használ át kábel, de a két készülék egymáshoz kapcsoló azaz két számítógépek egymás segítségével egyetlen kábel nélküli útválasztó vagy kapcsoló a közepén, akkor használható crossover-kábelt, még mindig ugyanazt a formát, mint az egyenes kábelen keresztül, de az elrendezés a felsővezeték különböző, usaully az egyetlen módja lehet tudni a különbség a kábelek a szöveget a drót. kivéve akkor, ha megvan a cash menni és veszek egy crossover kábelt, én akar zavarta, és csak bottal veled normális kábelmodemen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha már a digitális tv, akkor meg van dugó a digibox, hogy a szélessávú is.
| |||
| |||
| Idézet:
ty 4 t3lling nekem soz 4 nyelvű, de a 1337 im egy 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | 1 g | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast tenni azt is, ez nem alowed = _ = |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Virgin Media Cable 50MB - Bárki Osztályozd? | Smitherz | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 19 | 23. február 2009 13:11 |
| Virgin Media | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 8. július 2008 04:04 |
| Virgin Media jogsértés levél | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 3. július 2008 03:06 |
| Virgin Media sebesség upgrade | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 6. május 2008 14:10 |
| Virgin Media (UK only) | robina80 | Off Topic Discussion | 5 | 11. március 2008 12:07 |
| Téma eszközök | |
| |