![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš prijungtas mano Xbox 360 "Ethernet" prievado my samsung Virgin Media digibox But I cant atgal, atrodo, gauti per internetą, ji man duoda per TL klaidą. Any thoughts? BTW aš užsiregistravau Virgin Media Interneto paslaugos, taip pat jų televizijos paslaugos, yra langelis, turiu IP nustatymai nustatomi automatiškai ir mano internetas veikia, kai galiu naudoti įprastą kabelinį modemą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite tiesiogiai prijungti juos kartu, jums reikia modemo. Prijunkite modemą prie Digibox, tada prijungti modemą prie "Xbox 360". Jūs turėtumėte turėti atskiras ilgas baltas viela iš ant sienos arba digibox kad pateks į modemo langas.
|
| |||
| |||
| klaidingas! tu kalbi apie conecting mano modemas mano kabeliu (kuri biuletenio padaryti), tada prijungti jį prie savo digibox su ko? jei pridedamą mano modemas mano digibox Būtų beprasmiška, kaip modemas puikiai veikia jo savęs ir to, kas būtų prijungti prie 360? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Kokie jūs bandote atlikti, gauti interneto per savo Virgin Media langas, vietoj to, naudodami kabelinį modemą? |
|
| |||
| |||
| Ye. nebent jei jiems klysta ir Ethernet port į digibox atgal skirtas serviceing ar kažką. |
|
| |||
| |||
| Hummm, I dont think tai įmanoma, tačiau tai gali būti dėl būsimos plėtros, kaip dangus + turi USB, bet pirmųjų dalykų, pirmiausia, kokio tipo kabelis Ethernet naudojate crossover ar gal tiesiai per vienas, jungiantis kompiuterį maršrutizatorius galite naudoti tiesiai per kabelį, bet jungiantis du prietaisai kartu, ty du kompiuterius tarpusavyje naudojant vienu kabeliu, be maršrutizatorius arba pereiti į viduryje jums reikia naudoti crossover kabelis, tai dar tą pačią formą, kaip tiesus per kabelį, bet vielos išdėstymas yra skirtingas, usaully vienintelis būdas galite pasakyti tarp kabelių skirtumas yra žodžiai ant vielos. jei turite pinigų eiti ir pirkti crossover kabeliu, i wouldnt vargintis ir tiesiog klijuoti su J. normalus kabelinis modemas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite skaitmeninę televiziją tada taip jūs kištuką į digibox gauti plačiajuostį ryšį taip pat.
| |||
| |||
| Citata:
tu 4 t3lling mane Soz 4 kalbanti 1337 m., bet IM 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Citata:
tu 4 T3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 S | D34 | <1 | \ | g 1 | \ | 1337 B | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast tai padaryti tinkamai, taip pat tai nėra alowed = _ = |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virgin Media Kabelinė 50MB - kiekvienas Įvertink? | Smitherz | Networking, Modems & VoIP | 19 | 23 vasaris 2009 13:11 |
| Virgin Media | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 12 | 8 liepa 2008 04:04 |
| Virgin Media pažeidimą laišką | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 3 liepa 2008 03:06 |
| Virgin Media greitis atnaujinimo | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 5 | 6 gegužė 2008 14:10 |
| Virgin Media (UK only) | robina80 | Off Topic Discussion | 5 | Kovas 11, 2008 12:07 |
| Temos įrankiai | |
| |