![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es pievienoju manu Xbox 360 Ethernet ports aizmugurē my samsung neapstrādātas plašsaziņas digibox taču nevaru likties iegūt internetā caur to, ka dod man ip kļūda. jebkurš domas? btw es esmu abonējis neapstrādātu mediju interneta pakalpojumu, kā arī to tv pakalpojumu, kaste ir, es ir ip iestatījumiem, kas automātiski un mans internets darbojas, ja es varu izmantot parasto kabeļu modemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nedrīkstat savienot tieši kopā, jums ir nepieciešams modems. Savienotu modemu Digibox, pēc tam pievienojiet modemu Xbox 360. Jums vajadzētu būt atsevišķs garš balts vads, kas nāk no lodziņa sienā vai digibox kas stāsies modemu.
|
| |||
| |||
| nepareizi! Jūs runājat par conecting mans modems ar manu kabeļa savienojumu (kas ir allready), tad pievienot to manu digibox ar to, kas tieši? ja es pievienots mans modems ar manu digibox tas būtu bezjēdzīgi, jo modems works fine tās sevi un tad kāds būtu savienojums ar 360? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ko jūs vēlaties darīt iegūt internetā, izmantojot savu neapstrādāta plašsaziņas kastē, nevis izmantojot kabeļa modemu? |
|
| |||
| |||
| ye. ja ja im kļūdaini un Ethernet portu aizmugurē digibox ir serviceing vai ko. |
|
| |||
| |||
| hummm, i dont domāju, ka tas ir iespējams, bet tas varētu būt turpmākā paplašināšanās, gluži tāpat kā debesis + ir usb ports, bet pirmās lietas, pirmkārt, kāda veida ethernet kabeli, vai Jūs lietojat crossover varbūt vai taisni caur vienu, kad savieno datora maršrutētāju lietojat taisni caur kabeli, bet, kad savieno divas ierīces kopā, ti, diviem datoriem ar otru, izmantojot vienu kabeli bez maršrutētāju vai slēdzi vidū jums nepieciešams lietot crossover kabeli, tā vēl pati forma kā taisna caur kabeli, bet ar vadu izkārtojums ir atšķirīga, usaully vienīgais veids, kā jūs varat pateikt atšķirību starp kabeļi ir uzdrukāts vārdiem vads. ja jums nauda iet un pirkt crossover kabeli, i wouldnt bother un vienkārši pielīmēt ar ya normālu kabeļu modema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jums ir digitālā TV, tad jā jūs plug vērā digibox saņemt platjoslas arī.
| |||
| |||
| Quote:
ty 4 t3lling mani soz 4 speaking in 1.337 bet IM 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Quote:
ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | g 1 | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast to dara pareizi, arī tas nav alowed = _ = |
![]() |
|
| Bookmarks |