rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Wprowadzenie do Internetu za pośrednictwem mediów dziewicy Digibox

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 maja 2008, 06:22
Grupa dawcy

Default Wprowadzenie do Internetu za pośrednictwem mediów dziewicy Digibox

I mój xbox 360 podłączony do portu Ethernet z tyłu moje samsung dziewicy mediów i cant Digibox ale wydaje się to poprzez internet, to daje mi ip błędu. wszelkie myśli?

btw jestem zapisany do dziewiczej medialnych usług internetowych oraz ich tv usługi, znajduje się na polu, mam ip ustawione automatyczne i mój internet działa, gdy mogę użyć zwykłej modemu kablowego.
Old 24. maja 2008, 00:29
Grupa dawcy

Nie podłączyć je bezpośrednio razem, musisz modemu.
Podłącz modem do Digibox, a następnie podłączyć modem do konsoli Xbox 360.

Należy posiadać odrębne długie białe drutu pochodzących z pola na ścianie lub Digibox że przejdzie do modemu.
4gig 800MHz RAM oh, i Iphone

My System: Liam's rig ..?

Procesor (y):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabilny
Płyta główna:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
Pamięć RAM:
4gig 1400mhz Dual Channel DDR3
Karta graficzna (y):
8800 GTS 320mb
Karta dźwiękowa:
Na pokładzie
Hard Drive (s):
250 GB Standard
Optical Drive (s):
Case / PSU:
850watt SLI ready, NZXT Xtreme czerwona dioda LED
Chłodzenie:
Asus Square Evo
Sieć / Internet:
20MB Virgin Media (Virgin FTL)
Monitor (y):
22 "HD widescreen. 17" Proview
Operating System (-y):
Windows XP Pro Sp2
Old 24. maja 2008, 03:28
Grupa dawcy

zły! rozmowy na temat mojego modemu conecting do mojego kabla (który jest allready), a następnie dołączając go do mojego Digibox z tym, co dokładnie? I jeśli mój dołączony do mojego modemu Digibox byłoby bezcelowe jako modem działa przez jego własny rachunek, a następnie co podłączyć do 360?
Old 24. maja 2008, 12:57
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
zły! rozmowy na temat mojego modemu conecting do mojego kabla (który jest allready), a następnie dołączając go do mojego Digibox z tym, co dokładnie? I jeśli mój dołączony do mojego modemu Digibox byłoby bezcelowe jako modem działa przez jego własny rachunek, a następnie co podłączyć do 360?
A bit rude dont you think?
Old 24. maja 2008, 13:17
Członek grupy

Co ty próbujesz zrobić, uzyskać za pośrednictwem Internetu dziewicy mediów polu, zamiast przy użyciu modemu kablowego?
Old 24. maja 2008, 13:29
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by rbscooby View Post
Co ty próbujesz zrobić, uzyskać za pośrednictwem Internetu dziewicy mediów polu, zamiast przy użyciu modemu kablowego?
wy. , chyba że jeśli im błędne i portu Ethernet w tylnej części Digibox jest serviceing czy coś.
Old 24. maja 2008, 13:46
Członek grupy

hummm, I dont think to możliwe, ale mogą być w przyszłości ekspansję, podobnie jak niebo + posiadają porty USB, ale najpierw rzeczy jaki rodzaj kabla Ethernet używasz zwrotnicy może być prosta lub za pośrednictwem jednego, po podłączeniu do komputera router używania prostych poprzez kabel, ale podczas łączenia dwóch urządzeń wraz tj. dwa komputery ze sobą za pomocą jednego kabla, bez routera lub przełącznika w środku musisz użyć kabla crossover, to jest wciąż ten sam kształt jako prosta za pośrednictwem kabla, ale układ z drutu jest inny, usaully jedyny sposób można odróżnić kable są słowa wydrukowane na drut.

chyba że masz gotówki wyjść i kupić kabel crossover, i wouldnt bother i tak trzymać z ya normalnego modemu kablowego
Old 24. maja 2008, 14:21
Administrator Group

Jeśli masz cyfrowej tv następnie tak podłączysz do Digibox się także szerokopasmowego.

Kiedy zrobić na komputerze musisz zarejestrować się na ekranie komputera w przeglądarce, zanim będzie ona działać. Więc nie jestem pewien, jak chcesz to zrobić na xbox.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. maja 2008, 15:08
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Jeśli masz cyfrowej tv następnie tak podłączysz do Digibox się także szerokopasmowego.

Kiedy zrobić na komputerze musisz zarejestrować się na ekranie komputera w przeglądarce, zanim będzie ona działać. Więc nie jestem pewien, jak chcesz to zrobić na xbox.
O RLY? wel th @ t's ann0ying? n0w i rly w @ nt Xbox 2 hav jeden 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mnie

soz 4 mówienia w 1337, ale im w 1337y m00d.
Old 24. maja 2008, 20:46
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
O RLY? wel th @ t's ann0ying? n0w i rly w @ nt Xbox 2 hav jeden 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mnie

soz 4 mówienia w 1337, ale im w 1337y m00d.

ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3

s0z 4 s | D34 | <1 | \ | 1 g | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d

Atleast zrobić to poprawnie, również nie jest to alowed = _ =
Reply

Register

Zakładki