![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I mój xbox 360 podłączony do portu Ethernet z tyłu moje samsung dziewicy mediów i cant Digibox ale wydaje się to poprzez internet, to daje mi ip błędu. wszelkie myśli? btw jestem zapisany do dziewiczej medialnych usług internetowych oraz ich tv usługi, znajduje się na polu, mam ip ustawione automatyczne i mój internet działa, gdy mogę użyć zwykłej modemu kablowego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie podłączyć je bezpośrednio razem, musisz modemu. Podłącz modem do Digibox, a następnie podłączyć modem do konsoli Xbox 360. Należy posiadać odrębne długie białe drutu pochodzących z pola na ścianie lub Digibox że przejdzie do modemu.
|
| |||
| |||
| zły! rozmowy na temat mojego modemu conecting do mojego kabla (który jest allready), a następnie dołączając go do mojego Digibox z tym, co dokładnie? I jeśli mój dołączony do mojego modemu Digibox byłoby bezcelowe jako modem działa przez jego własny rachunek, a następnie co podłączyć do 360? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Co ty próbujesz zrobić, uzyskać za pośrednictwem Internetu dziewicy mediów polu, zamiast przy użyciu modemu kablowego? |
|
| |||
| |||
| wy. , chyba że jeśli im błędne i portu Ethernet w tylnej części Digibox jest serviceing czy coś. |
|
| |||
| |||
| hummm, I dont think to możliwe, ale mogą być w przyszłości ekspansję, podobnie jak niebo + posiadają porty USB, ale najpierw rzeczy jaki rodzaj kabla Ethernet używasz zwrotnicy może być prosta lub za pośrednictwem jednego, po podłączeniu do komputera router używania prostych poprzez kabel, ale podczas łączenia dwóch urządzeń wraz tj. dwa komputery ze sobą za pomocą jednego kabla, bez routera lub przełącznika w środku musisz użyć kabla crossover, to jest wciąż ten sam kształt jako prosta za pośrednictwem kabla, ale układ z drutu jest inny, usaully jedyny sposób można odróżnić kable są słowa wydrukowane na drut. chyba że masz gotówki wyjść i kupić kabel crossover, i wouldnt bother i tak trzymać z ya normalnego modemu kablowego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz cyfrowej tv następnie tak podłączysz do Digibox się także szerokopasmowego.
| |||
| |||
| Cytat:
ty 4 t3lling mnie soz 4 mówienia w 1337, ale im w 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | 1 g | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast zrobić to poprawnie, również nie jest to alowed = _ = |
![]() |
|
| Zakładki |