mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Obtinerea de internet prin intermediul mass-media virgin digibox

Reply

Thread Tools
Old 15 mai 2008, 06:22
Grupul de donator

i-mi Xbox 360 conectat la port ethernet pe spatele meu Samsung virgin media digibox dar i cant seem la spre a lua internet prin ea, da-mi un IP eroare. orice gânduri?

BTW eu sunt abonat la virgin media de servicii internet si servicii TV lor, este pe caseta, am ip-ul pentru a seta setările automate meu de internet şi de lucrări, atunci când i-mi folosesc de obicei modem de cablu.
Old 24 mai 2008, 00:29
Grupul de donator

Nu le conecta direct împreună, ai nevoie de un modem.
Conectaţi modemul la Digibox, apoi conectaţi modem pentru Xbox 360.

Ar trebui să aveţi o separate lung alb sârmă provenind de la o cutie de pe perete sau digibox că va merge într-un modem.
4gig 800mhz RAM Oh, şi o Iphone

Sistemul meu: Liam's velatură ..?

Procesor (e):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabil
Plăci de bază:
GA-P31-DS3L 1066mhz 45nm FSB 1333
Memorie RAM:
4gig 1400mhz Dual channel DDR3
Placă grafică (e):
8800 GTS 320mb
Placă de sunet:
Baza de date on-board
Hard Drive (e):
250GB Standard
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
850watt SLI gata, NZXT Xtreme RED LED
Răcire:
Asus Piata Evo
Network / Internet:
20mb Virgin Media (Virgin FTL)
Monitor (e):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 24 mai 2008, 03:28
Grupul de donator

greşit! pe care o vorbesc despre conecting meu modem pentru a-mi conexiune prin cablu (care este allready făcut), apoi ataşate la meu digibox cu ce mai exact? daca i-mi ataşat modem pentru a-mi digibox ar fi inoportun ca modem de lucrări bine de sine si apoi ce s-ar putea conecta la 360?
Old 24 mai 2008, 12:57
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
greşit! pe care o vorbesc despre conecting meu modem pentru a-mi conexiune prin cablu (care este allready făcut), apoi ataşate la meu digibox cu ce mai exact? daca i-mi ataşat modem pentru a-mi digibox ar fi inoportun ca modem de lucrări bine de sine si apoi ce s-ar putea conecta la 360?
Un pic de nepoliticos dont crezi?
Old 24 mai 2008, 13:17
Grupul de stat

ce vrei sa faci, du-te pe internet prin intermediul mass-media virgin cutie, în loc de a vă folosind modem de cablu?
Old 24 mai 2008, 13:29
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rbscooby View Post
ce vrei sa faci, du-te pe internet prin intermediul mass-media virgin cutie, în loc de a vă folosind modem de cablu?
YE. cu excepţia cazului în care, dacă im înşel şi ethernet port în partea din spate a digibox este de serviceing sau ceva de genul asta.
Old 24 mai 2008, 13:46
Grupul de stat

hummm, i dont cred că este posibil, dar ar putea fi pentru extinderea viitoare, la fel ca şi cerul + au porturi USB, dar primele lucruri ce primul tip de cablu ethernet sunt folosiţi CrossOver poate sau direct printr-o, la conectarea la un computer un router utilizarea unei direct prin cablu, dar când a conecta două dispozitive împreună adică două computere reciproc utilizând un singur cablu, fara un router sau trecerea la mijloc care aveţi nevoie pentru a utiliza CrossOver cablu, este încă aceeasi forma ca un drept prin cablu, dar aspectul de sârmă este diferit, usaully singura modalitate de a putea spune diferenţa dintre cabluri este cuvintele imprimate pe sârmă.

cu excepţia cazului în care te-ai bani să merg afară şi să cumpăraţi un crossover cablu, i wouldnt deranjez şi doar stai cu tine normal modem de cablu
Old 24 mai 2008, 14:21
Administrator Group

Dacă aveţi digital tv apoi da tu plug în digibox de asemenea, pentru a obţine în bandă largă.

Când face pe un PC va trebui sa te inregistrezi pe ecranul PC-ul în browser-ul înainte de a se va lucra. Deci, nu sunt sigur cum te-ar face acest lucru pe un Xbox.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 24 mai 2008, 15:08
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Dacă aveţi digital tv apoi da tu plug în digibox de asemenea, pentru a obţine în bandă largă.

Când face pe un PC va trebui sa te inregistrezi pe ecranul PC-ul în browser-ul înainte de a se va lucra. Deci, nu sunt sigur cum te-ar face acest lucru pe un Xbox.
O rly? Wel @ t-lea al ann0ying? n0w i rly W @ NT Xbox 2 hav un 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mine

soz 4 vorbind în 1337, dar într-o im 1337y m00d.
Old 24 mai 2008, 20:46
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
O rly? Wel @ t-lea al ann0ying? n0w i rly W @ NT Xbox 2 hav un 1ntern3t br0ws3r: (

ty 4 t3lling mine

soz 4 vorbind în 1337, dar într-o im 1337y m00d.

ty 4 T3 | | 1 | \ | G | V | 3

s0z 4 S | D34 | <1 | \ | 1 g | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d

Atleast o fac în mod corespunzător, de asemenea, acest lucru nu este alowed = _ =
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.