![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i-mi Xbox 360 conectat la port ethernet pe spatele meu Samsung virgin media digibox dar i cant seem la spre a lua internet prin ea, da-mi un IP eroare. orice gânduri? BTW eu sunt abonat la virgin media de servicii internet si servicii TV lor, este pe caseta, am ip-ul pentru a seta setările automate meu de internet şi de lucrări, atunci când i-mi folosesc de obicei modem de cablu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu le conecta direct împreună, ai nevoie de un modem. Conectaţi modemul la Digibox, apoi conectaţi modem pentru Xbox 360. Ar trebui să aveţi o separate lung alb sârmă provenind de la o cutie de pe perete sau digibox că va merge într-un modem.
|
| |||
| |||
| greşit! pe care o vorbesc despre conecting meu modem pentru a-mi conexiune prin cablu (care este allready făcut), apoi ataşate la meu digibox cu ce mai exact? daca i-mi ataşat modem pentru a-mi digibox ar fi inoportun ca modem de lucrări bine de sine si apoi ce s-ar putea conecta la 360? |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| ce vrei sa faci, du-te pe internet prin intermediul mass-media virgin cutie, în loc de a vă folosind modem de cablu? |
|
| |||
| |||
| YE. cu excepţia cazului în care, dacă im înşel şi ethernet port în partea din spate a digibox este de serviceing sau ceva de genul asta. |
|
| |||
| |||
| hummm, i dont cred că este posibil, dar ar putea fi pentru extinderea viitoare, la fel ca şi cerul + au porturi USB, dar primele lucruri ce primul tip de cablu ethernet sunt folosiţi CrossOver poate sau direct printr-o, la conectarea la un computer un router utilizarea unei direct prin cablu, dar când a conecta două dispozitive împreună adică două computere reciproc utilizând un singur cablu, fara un router sau trecerea la mijloc care aveţi nevoie pentru a utiliza CrossOver cablu, este încă aceeasi forma ca un drept prin cablu, dar aspectul de sârmă este diferit, usaully singura modalitate de a putea spune diferenţa dintre cabluri este cuvintele imprimate pe sârmă. cu excepţia cazului în care te-ai bani să merg afară şi să cumpăraţi un crossover cablu, i wouldnt deranjez şi doar stai cu tine normal modem de cablu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi digital tv apoi da tu plug în digibox de asemenea, pentru a obţine în bandă largă.
| |||
| |||
| Citat:
ty 4 t3lling mine soz 4 vorbind în 1337, dar într-o im 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Citat:
ty 4 T3 | | 1 | \ | G | V | 3 s0z 4 S | D34 | <1 | \ | 1 g | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast o fac în mod corespunzător, de asemenea, acest lucru nu este alowed = _ = |