![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pripojený aj môj xbox 360 na ethernet portu na zadnej strane svojej samsung Virgin Media Digibox nie ja dotírat zdať sa dostať na internet cez to, dáva mi ip chybu. any thoughts? btw ja som pripojila k panně mediálnej internetové služby a ich tv služby, je na poli, já mať ip nastavenu automatickú a moje internet funguje, keď používam svoj obvyklý káblového modemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte sa priamo spojiť dohromady, budete potrebovať modem. Pripojte modem k Digibox, potom pripojte modem na Xbox 360. Mali by ste mať samostatný dlhý biely drôt pochádzajúce z krabice na stene alebo Digibox, že pôjde do modemu.
|
| |||
| |||
| zlý! hovoríte conecting modem k môjmu pripojenie káblom (ktorý je allready urobené), potom ho pripojíte k mojej Digibox s tým, čo presne? if aj pripojený modem k môjmu Digibox že by bolo zbytočné ako modem funguje jeho vlastné a potom, čo by sa pripojiť k 360? |
|
| |||
| |||
| Trochu drsný dont o tom myslíte? |
|
| |||
| |||
| Čo sa snažíte robiť, dostať na internet prostredníctvom vašich Virgin Media box, miesto pomocou káblového modemu? |
|
| |||
| |||
| vy. ibaže by im mylné a ethernetový port v zadnej časti Digibox je pre serviceing alebo tak niečo. |
|
| |||
| |||
| Hummm, i dont domnievam, že je možné, ale to mohlo byť pre budúce rozšírenie, rovnako ako obloha + má USB porty, ale poporiadku, aký typ ethernetový kábel používate crossover, alebo možno priamo prostredníctvom jedného, pri pripojení k počítaču router môžete použiť priamo cez kábel, ale pri prepojení dvoch zariadení spoločne, tj dva počítače medzi sebou pomocou jediného kábla, bez routera alebo switcha uprostred musíte použiť krížený kábel, je to stále rovnaký tvar ako rovno prostredníctvom kábla, ale usporiadanie drôtu je iný, usaully jediný spôsob, ako môžete spoznať rozdiel medzi káblami je vytlačené slová na drôt. ak ste dostali v hotovosti ísť von a kúpiť krížený kábel, já nechcel by som obťažovať a len držať s tebou normálne káblový modem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte digitálnej televízie áno, potom pripojíte do Digibox získať aj širokopásmové pripojenie.
| |||
| |||
| Citácia:
tie 4 t3lling mi SOZ 4 hovoriť v roku 1337, ale im do 1337 m00d. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
tie 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | g 1 | \ | 1337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337 | V | 00D Aspoň to správne, tiež to nie je alowed = _ = |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Panenský Media Satelit 50mb - Ktokoľvek Hodnotiť It? | Smitherz | Siete, Modemy & VoIP | 19 | 23. februára 2009 13:11 |
| Panenský médiá | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 12 | 8. júla 2008 04:04 |
| Panenský médiá porušenie list | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. júla 2008 03:06 |
| Panenský médiá rýchlosťou upgrade | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 6. mája 2008 14:10 |
| Panenský médiá (iba UK) | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 11. marec 2008 12:07 |
| Thread Tools | |
| |