![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И мој Ксбокс 360 прикључене на Етхернет порт на задњој страни моје Самсунг виргин медиа дигибокс, али ја лицемјерје чинити се за добити то преко њега, он ми даје ип грешке. било која мисли? бту ја сам претплаћен на виргин медиа интернет услуге као и њихов тв сервис, оквир укључен, имам ип поставкама постављена на аутоматско и моје интернет функционише кад користим мој уобичајени кабловски модем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не спојите их директно заједно, морате модема. Укључите модем на Дигибокс, а затим прикључите модем на Ксбокс 360. Требало би да има засебну дуге беле жице које долазе из кутија на зиду или дигибокс који ће отићи у модем.
|
| |||
| |||
| погрешно! ли се ради о цонецтинг мој модем кабл на моје везе (што је учињено аллреады) онда је то мој придаје дигибокс са шта тачно? ако ја мој модем прикључен у моје дигибокс било би бесмислено као модем ради фино по самоуправе, а затим оно што би се повезати на 360? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| што покушавате да урадите, добити то преко вашег виргин медиа кутија, уместо помоћу кабловски модем? |
|
| |||
| |||
| ви. им, осим ако је у заблуди и Етхернет порт на стражњем делу дигибокс је за сервицеинг или нешто. |
|
| |||
| |||
| хуммм, ја не мислим да је могуће, али то би се могло за будуће експанзије, као небо + имају усб портове, али прво оно што први тип Етхернет кабл сте можда помоћу скретница или равно кроз један, када се спаја на рачунар један усмјеривач који користите равно преко кабла, али када се спаја два уређаја заједно тј два рачунара једни другима помоћу једног кабла, без усмјеривач или комутатор у средини морате користити укрижени кабл, то је још увек исти облик као равно преко кабла, али формат је жица је другачији, усауллы једини начин можете рећи разлика између кабла је речи отиснути на жице. осим ако је добио готовину изаћи и купити укрижени кабл, и уоулднт гњавити и праведан штап са нормалним ыа кабловски модем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате дигитални тв онда да ли у додатке дигибокс добити броадбанд такође.
| |||
| |||
| Куоте:
тима 4 т3ллинг ме соз 4 говор у 1337, али им у 1337ы м00д. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
тима 4 Т3 | | 1 | \ | Г | В | 3 с0з 4 с | Д34 | <1 | \ | Г 1 | \ | 1337 б | _ | + 1 | В | 1 | \ | 4 1337ы | В | 00д Атлеаст то учинити правилно, тако да то није алоуед = _ = |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виргин Медиа кабловска 50МБ - Свако Рате ит? | Смитхерз | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 19 | 23 фебруар 2009 13:11 |
| Виргин медиа | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 12 | 8. јула 2008 04:04 |
| Виргин медиа кршењу писмо | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 3. јула 2008 03:06 |
| Виргин брзина медија упграде | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 5 | 6 мај 2008 14:10 |
| Виргин медиа (УК онлы) | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 5 | 11 март 2008 12:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |