![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| i my samsung Virgin Media digibox ama i cant arkasındaki ethernet portu benim xbox 360 bağlı bu internet üzerinden almak gibi görünüyor, bana bir ip hata verir. birisi düşünce? btw i bakire medya için de televizyon servisi, kutusunda, i benim internet zaman her zamanki kablo modem kullanımı çalışmaları IP ayarlarını otomatik olarak ve internet hizmeti var abone am. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doğrudan birlikte, bir modeme bağlamak yoktur. Digibox, daha sonra Xbox 360 modem bağlantı modemi bağlayın. Ayrı bir uzun beyaz tel duvar veya modem geçecektir digibox bir kutu gelen olmalıdır.
|
| |||
| |||
| yanlış! benim kablo bağlantısı Modemimi conecting hakkında (ki allready) sonra yapılır benim digibox ile ne tam olarak bağlama konuşuyorsun? eğer i modem olarak anlamsız olacağını benim digibox benim modeme bağlı ince kendini ve sonra ne 360 bağlanmak istiyorsunuz çalışıyor? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| ne yapmak, çalışırken sizin Virgin Media kutusu aracılığıyla internet almak yerine, kablo modem kullanıyorsanız nelerdir? |
|
| |||
| |||
| ye. eğer varsa ve digibox arkasında ethernet portu yanlış im serviceing ya da bir şey için. |
|
| |||
| |||
| hummm, i dont mümkün olduğunu düşünüyorum, ama gelecekteki genişleme için, gökyüzü gibi olabilir +, USB bağlantı noktası var ama ilk şeylerden Ethernet kablosu ilk ne tür çapraz belki veya bir, bir bilgisayara bağlayan bir düz ile kullanıyorsanız yönlendirici bir yönlendirici veya anahtar ortasında çapraz kablo kullanmanız gerekir bir kablo aracılığıyla, ama düzgün bir araya bağlayan her iki cihaz tek bir kablo kullanarak diğer, yani iki bilgisayar olmadan kullanıyorsanız, yine düz olarak aynı şekil kablo, ancak tel düzeni farklı ise, kabloları arasındaki farkı söyleyebilir usaully tek yolu ile tel üzerinde kelime yazılıdır. Siz dışarı çıkmak ve bir crossover kablo satın nakit var, i-cekti ve rahatsız ya sadece normal kablo modem sopa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer dijital tv var evet digibox da içine almak için geniş bant takın.
| |||
| |||
| Alıntı:
ty 4 Beni t3lling soz bir 1337y m00d yılında 1.337 ama IM 4 konuşma. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ty 4 t3 | | 1 | \ | g | V | 3 s0z 4 s | D34 | <1 | \ | g 1 | \ | 1.337 b | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | V | 00d Atleast Ayrıca bu = alowed değil düzgün, bunu _ = |